Hvilke farver gør mit badeværelse ser større?

December 22

Hvilke farver gør mit badeværelse ser større?

At gøre et lille badeværelse ser større er et simpelt trick af design. Mens remodellering et badeværelse er en bekostelig affære, kan maleri et lille badeværelse være så billig som cost af maling. Der er en række af farver og farvegrupper, der kan gøre en lille badeværelse føler meget større, end det er.

Lyse farver

Farve er et definerende funktion i badeværelset. Mørke farver har tendens til at gøre rummet føles små og trange, mens lyse farver, især pasteller, udvide rummet og gør det synes større. Pastel farver giver lys til at nå ud til alle hjørner af rummet, og holde værelse føle større. Maleri badeværelse med pastel skyggen af enhver farve kan hjælpe rummet synes meget større end den egentlig er.

Lyse farver

Lyse farver som gul, kan virkelig gøre en badeværelse pop, og synes mere åben. Lysere farver giver mulighed for en række udsmykning ordninger, og hjælpe med at trække øjet fra størrelsen af det rum, hjælper det til at føles større. Gul er en af de bedste lyse nuancer til at male et badeværelse, fordi gul hjælper værelse føle livlig og åben. Andre lyse farver som limegrøn, kan også arbejde for at lave et badeværelse føler større.

Kølige farver

Kølige farver er blå, grøn og lilla nuancer. Varme farver er røde, gule og appelsiner. Visse varme farver kan gøre et rum føler for trange, mens kølige farver giver en lille plads til at udvide. Lys nuancer af blå, grøn eller lilla, såsom lilla eller himmelblå, kan gøre en lille værelse føle sig stor. Ved hjælp af en cool farve kan også være beroligende. Kølige farver er et godt valg for et badeværelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com