Hvilke farver Match sandsten?

March 24

Hvilke farver Match sandsten?

Ægte sandsten er et sedimentære bjergarter, der indeholder både flimrende kvarts og mineralrige feldspat. Sandsten er lavet i naturen med en bred vifte af varme-tonet nuancer, herunder nuancer af hvid, grå, brun, rød, grøn og gul. Når du søger for at udvikle et farveskema omkring naturlige sandsten inventar i dit hjem, såsom interiør accent vægge, sten pejs eller dekorative søjler, vælge jorden-inspirerede toner til at fange den sten udendørs stemning.

Smukke Beige

Da beige er en neutral nuance, der er tilgængelige i mange forskellige nuancer, øger det næsten enhver farve af sandsten. Oprette en monokromatisk palet ved at vælge en beige maling til væggene, der svarer til en beige-tonet sandsten pejs, indslag væg eller gulv fliser. På den anden side kan lyse beige vægge giver en slående farvekontrast mod mørke-hued sandsten strukturer i dit hjem. Anvende en beige-farvet maling, der er to eller tre nuancer lysere eller mørkere end beige væggen farve til sokler, trim, vinduesrammer og døre til at fortsætte den monokromatiske appel.

Jordet Brown

Indarbejde dit værelse palet til at generere en trøstende, udendørs-inspirerede vibe nuancer af naturlig brun. Forsyne din plads med rige lædersofaer i luksuriøse mørk brune nuancer til at integrere en ekstra jordiske tekstur sammen med sandsten inventar i enhver naturlig farve. Tilføje accent tabeller farves i mørk valnød toner at tilbyde æstetisk tiltalende farvekontrast mod en lys-farvet sandsten accent væg. Placer en mønstrede brun tæppe over en lyse sandsten gulvet for at give en blød landing for bare fødder, samt tilbyder en imponerende design kontrast med stoflige appel.

Nådige grøn

Anvende bleg grøn maling til væggene til at skabe en beroligende kulisse i et rum, der indeholder naturlige sandsten. De beroligende virkninger af bløde grønne vægge skaber en beroligende, afslappet atmosfære for at forøge friluftsmenneske vibe udledes af en naturlig sandsten armatur. Indarbejde mørk grøn møbler, såsom gardiner, polstret stykker og område tæpper som en dekorativ påmindelse om grønt græs og udendørs. Binde farven på din sandsten inventar til rummets indretning med koordinerende kaste puder, møbler kast og illustrationer.

Henrivende rød

Vågn op neutral-tonet sandsten med en rød-baseret farve-boost. For eksempel tilføje et par tilbehør elementer i brandbil rød, såsom vaser, keramik, skåle eller lysestager, at ring designeren alarm i et rum, der indeholder grå eller beige sandsten. Eller slukke udsmykning ilden ved at supplere næsten enhver sandsten hue med hjem accent stykker farvet med trøstende dæmpede nuancer af rød i stedet for højenergi firehouse røde toner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com