Hvilke farver supplere gule eg frysere?

December 1

Golden Oak var en periode fra 1890 til 1930, hvornår egetræsmøbler og kabinet blev moderne. Typografien genvandt popularitet i 1980 ' erne, og mange hjem har eg kabinet i dag. Det er muligt at opdatere og restyle træ kabinetter, uden at male dem, ved at vælge en frisk farvepalet og attraktive hardware. Muligheder for en ændring spænder fra varm eller kold neutrale toner, komplementære farve partnere, at harmonisk analoge farver, at ren hvid.

Neutrale farver

Neutrale farver er farver med en lav intensitet eller lysstyrke. En neutral kan være bleg som vanille fløde eller dyb som espresso brown. En neutral kan være varme ligesom kamel eller cool som grafit. Neutrale farver er blandet ved at kombinere en ren farve med dens komplement--det er farve direkte overfor fra det på farvehjulet. Jo højere andelen af supplement, jo lavere er intensiteten af den oprindelige tone. Fordi gule eg frysere er en varm tone, vil en cooler neutral gøre dem "pop" og vise deres naturlige gyldne skønhed. En varmere neutral vil blande sig med dem til en harmonisk samlet look.

Komplementærfarver

Med gule eg frysere er et naturligt supplement violet, supplement af gul. Den violette nuance kan ændres ved at føje hvidt til formular tonfarver eller ved at føje sort til form nuancer (af violet.) Gul eg frysere kan læne sig mere mod rød eller orange, gør grøn, supplement af røde eller blå, supplement af orange, mulige valg at fremvise den kabinet farve. Ved at sænke intensiteten af grundfarver, grøn eller blå, og justere værdien (lethed og mørke), er det muligt at opnå en farvebalance mellem varme og kølighed, der er tilfredsstillende for øjet.

Analoge farver

Analoge farver er ved siden af hinanden på farvehjulet, så gullig - grøn og gullig-orange er venlige farver til gul eg frysere. Fordi eg frysere har en varm tone, er effekten af analoge farver på de omgivende mure positive og solrigt. Hvis intensiteten eller lysstyrken af en hue er for stærk, vil en lille mængde af supplement tone det ned.

Hvid

Ren hvid er en farbar vej for gule eg frysere. Enkelheden i hvid farve på væggene reducerer "øjet rod" og skaber en atmosfære af elegant enkelhed. Med enkle moderne hardware og hvide vægge, gule eg frysere ikke længere ser gammeldags men i stedet express stilfuldt genanvendt raffinement.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com