Hvilke farver til brug når fransk antikke ruder køkkenskabe

June 27

Giver dit køkken et facelift kan omfatte ændring af skabene. Mens nye frysere er dyre, kan dine gamle frysere opdateres med antikke ruder til at oprette en Old World udseende. Kabinetter med grænser og trim detaljer er de bedste kandidater til fransk antikke ruder, så glasuren kan bosætte sig i revner og sprækker, at skabe et distressed look. De lyse farver anvendes i antik vil lysne dit køkken og skabe en indbydende atmosfære.

Beskrivelse

Købt fransk antikke glaseret køkken frysere er ofte ahorn med en mørk brun glasur gnides over overfladen. Glasuren indsamler i kamme, accenting kabinetter og giver en følelse af dybde til overfladen. Glasur giver en alderen lyserød farve på ahorntræ, at skabe et rustikt udseende, der supplerer traditionelle køkkener, men er også velegnet til moderne eller land indretning.

Farver

Selvom købt fransk antik glaseret kabinetter er i en naturlig træ med en glasur anvendes, kan du oprette udseendet selv ved hjælp af dit eget farveskema. Male skabene i lys nuancer af elfenben eller vanille giver en god base for din glasur. Afhængigt af dine præferencer, kan brune, grå eller sort glasurer bruges. Glasur giver en gennemsigtig belægning, afslørende lys, malet farve med glasur bosætter sig i kamme af trim for accent.

Proces

Hvis du vil oprette den antikke look, bør dine skabslåger har nogle trim med kamme hvor glasuren kan samle til accent dørene. Male din frysere i en lys farve, helst en cremet, off-white farve. Stark hvide vil ikke skabe den antikke look. Den antikke udseende kommer fra den glasur, der du tørre over overfladen. Efter maleri din frysere og døre grundfarven du har valgt, anvendes glasuren til overfladen med en blød klud. Intensiteten af farve er din personlige smag. Aftørre glasur eller tilføje flere glasur, indtil du opnår den farve, du foretrækker. Tillad glasur til at bosætte sig i revner og sprækker i træ og i riller i nogen trim på din frysere. Tilføj yderligere lag af glasur, indtil du er tilfreds med udseendet. Afslutte dit projekt ved anvendelse af polyuretan for at forsegle træ og beskytte det fra køkken pletter.

Accenter

Når du er færdig maleri og ruder din frysere, er jobbet endnu ikke afsluttet. For at give det dekorative udseende, som du vil, tilføje hardware og om muligt en ny bordplade. Hardware i messing eller kobber giver en mere antikke, rustikke udseende. Vælge en bordplade, der koordinerer med din frysere og apparater. Med mørke eller rustfrit stål apparater skaber en marmoreret bordplade et ensartet look. Med lysere apparater, en mørk bordplade skaber en god kontrast til de lysere kabinetter og gør dem skinne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com