Hvilke forskellige former for snavs kan frø vokse med?

December 25

Hvilke forskellige former for snavs kan frø vokse med?

Start planter fra frø har mange fordele i forhold til indkøb startede frøplanter. Ikke alene vil det producere sundere, mere velsmagende planter og giver kontrol over deres genetik, det er også en mere omkostninger effektiv måde at plante en have. Frøene kan vokse i mange typer af medier, som medierne har evnen til at holde fugt og er fri for skadelige sygdomme og organismer.

Frø-start krav

Brug ikke almindelig havejord for at starte frø. Havejord er for tyk og dræne ikke godt nok. Det indeholder ofte skadelige mikroorganismer, der kan føre til "dæmpning off," en tilstand, hvor planter dør af svampesygdomme tidligt i deres udvikling. En start medium bør være ensartet og en bøde, løs tekstur. Mange frø-start blander er tilgængelige i haven butikker, men du kan også prøve at blande din egen.

Jorden blander

En standard opskrift på en velafbalanceret, sterile seeding mix er lige dele sterile jord, sphagnum og sand eller vermiculit. Vermiculite er en letvægts mineral, der giver udluftning. At sterilisere jorden, placere den lidt fugtig i en ovn ved 250 grader Fahrenheit og kog indtil jordens indre temperatur når 180 grader i 30 minutter. Ikke overophedes, da det kan skade jorden. Hurtigtvoksende og store planter kan være spiret i en blanding af 2 dele lerjord, 1 del sphagnum og 2 dele sand, perlite og vermiculit.

Soilless blandinger

Soilless mix behøver ikke at blive steriliseret. En opskrift ofte sælges som en "tørv-lite" blanding kan foretages med 4 qts. sphagnum sphagnum, 4 qts. vermiculit, 2 tbsp. kalksten og 1 tbsp. superfosfat. Dette vil skabe en let, ensartet spiring medium, der er fri for skadegørere. Frøplanter vil vokse i ren jorden sphagnum mos eller ren vermiculit. Vermiculit er ofte spredt over planter plantet i andre blander. Vand nye stiklinger med fortyndet gødning efter spire i enhver soilless mix.

Containere

Bruge nogen gamle beholdere til at starte frø, herunder Lejligheder og Potter, men sørg for at beholderen er steriliseret før plantning. Frø har brug for generelt varme jordtemperaturer for at spire let, omkring 75 grader Fahrenheit eller deromkring. Placere containeren på et køleskab eller i nærheden af en solrig vindue kan fremskynde spiringen. Når du starter frø udendørs eller i en stor seng eller pot, gennemføre en lagdelt mix. Placer steriliseret jord i bunden, derefter dække med vermiculit eller sphagnum mos. Plante frø i den øverste jord-mindre lag. Som deres rødder vokser, planter med til sidst nå den frugtbare jord.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com