Hvilke forurenende stoffer skovbrandene udsender, der er synlige?

March 11

En lille glød eller lejrbål kan blive til en fuld-skala wildfire hvis ikke taget ordentlig brandsikring og forholdsregler. Når disse brande er flammer, røg, støv og sod er kastet op i luften. Disse stoffer og partikler kan alvorligt påvirke kvaliteten af luft, vand og jord i områder, som den når. Nogle skadelige gasser udledes og transporteres i røg af en wildfire.

Røg

Røgen, der er et synligt resultat af skovbrandene indeholder skadelige gasser, der er sluppet ud i atmosfæren. Disse gasser er frigivet, når materialet er brændt. Disse gasser kan forurene luften og jorden, at det kommer i kontakt med. Kulilte er den vigtigste gas, der er udgivet under en brand, men skovbrandene også frigive skadelige nitrogenoxider og kulbrinter.

Støv

Støv er også udgivet i luften under en brand. Støv er normalt et resultat af små partikler af rock eller smeltning af sten sagen, der er kastet ud i luften under branden. Støv kan rejse lange afstande før afvikling. Mens støvet er fordrevet, kan det forurener luften, vandet og jorden det lander på.

Sod

Sod er kategoriseret som sort pulverformige stof, der er resultatet af en brand. Afbrænding af kul, træ, organisk stof og olie alle resultere i en sod rester. De små partikler stige op i luften med flammer og røg. Disse rester kan rejse store afstande før afvikling på forskellige overflader. Vejrtrækning sod er skadeligt for dine lunger og dit generelle helbred.

Hvad de skal gøre

Mange brande kan forebygges. Selv om nogle skovbrandene er forårsaget af naturlige kilder, såsom lyn, er der masser af ting, mennesker kan gøre for at mindske risikoen for skovbrande. Brænding kun når tilrådeligt og sætte brande helt ud af Hvornår afgang eller går i seng kan drastisk at reducere skovbrandene. Smide vinduerne i køretøjer cigaretter kan forårsage store brande fra en enkelt brændende glød, så bortskaffe cigaretter i en passende beholder eller askebæger. Brænde kun små brande og holde størrelse under kontrol. Har altid vand eller en ildslukker handy, når du bruger ild og flammer. Bruge snavs og jord, fugtig hvis det er muligt at slukke brande, hvis du ikke har andre ressourcer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com