Hvilke herbicider kan jeg bruge Over vand & vådområder?

September 2

Hvilke herbicider kan jeg bruge Over vand & vådområder?

En herbicid er et pesticid, der er rettet mod planter--specifikt ukrudt. Ukrudt er simpelthen en fejlplaceret plante. Mens pampas græs kan forbedre din have, er det ikke passende i vådområder, fordi det kan nemt blive aggressive og overhale oprindelige plante populationer. Brug herbicider kun i vådområder eller over vand som en sidste udvej. Mens pesticider slippe et område af skadedyr hurtigt, er ofte de kun en midlertidig løsning. Så længe der findes egnede betingelser for ukrudtet, vil du hele tiden kæmper disse skadedyr. Environmental Protection Agency og dens statslige kontorer regulere anvendelsen af pesticider.

Før du anvender herbicider

Før du anvender herbicider på en vandmiljøet eller ethvert område, skal du først vide, hvordan giftig agent du bruger så der kan tage de nødvendige forholdsregler. Sørg for at læse etiketten pesticid. Etiketten skal indeholde de nødvendige oplysninger du har brug for for at kunne bruge ukrudtsmidlet korrekt. Tag særlige efterretning enhver sikkerhedssætninger. Denne information vil skitsere de forholdsregler, du skal tage. Tage tid også læse det materiale sikkerhedsdatablad for yderligere oplysninger om andre farer.

Risici

Den primære risikoen for brug af herbicider i en vandmiljøet påvirker disse arter. Nogle pesticider er mere risikerer at forurene miljøet end andre baseret på deres opløselighed og andre faktorer. Forurening af grundvand og andre overfladevand repræsenterer yderligere risiko.

Minimere virkninger

Hvis det er muligt, anvende den minimale mængde pesticider i den laveste frekvens muligt at opnå de ønskede resultater for at minimere virkninger i vådområder og vand. For at undgå afstrømning, undgå at anvende herbicider, hvis heavy rain er i prognosen. Den bedste måde at minimere de miljømæssige konsekvenser er gennem direkte spray eller individuelle opskæringsvirksomheder og maleri herbicid på udsatte stilken.

Typer

Glyphosat, solgt under navnet Rodeo akvatiske herbicid, er et eksempel på et herbicid, der kan bruges i disse miljøer, så længe de nødvendige forholdsregler er truffet. Denne agent nedbrydes hurtigt og bevares ikke i miljøet. Garlon 4 kan anvendes til vådområde miljøer i løbet af vinteren at undgå påvirker amfibiefly eller krybdyr populationer. Det har lav animalske toksicitet, hvilket gør det et relativt sikkert valg. Aftalen svarer til Rodeo men omfatter færre giftige inert ingredienser i sin formulering. Inaktive ingredienser vil hjælpe herbicid klarer sig bedre ved at lette anvendelsen af andre effekter. De er typisk en del af formuleringen af pesticider.

Integreret skadedyrskontrol

Integreret skadedyrsbekæmpelse (IPM) er processen med at optimere skadedyrsbekæmpelse. Det er et system af bedste praksis, der minimerer mængden af herbicidet du anvender, samtidig med at opnå de ønskede resultater. IPM tilgang er den bedste måde at anvende herbicider i vådområder eller over vand for at mindske negative miljøpåvirkninger. IPM kan omfatte anvendelse på et bestemt tidspunkt af året for at dræbe fremspirende ukrudt eller ved hjælp af den minimale mængde af herbicid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com