Hvilke pander er egnet til keramik-glas Cooktops?

March 5

Hvilke pander er egnet til keramik-glas Cooktops?

Keramik-glas cooktops tilbyde nogle vigtige fordele frem for traditionelle elektriske brændere, som deres slanke udseende, nemme at rengøre overfladen og hurtigere opvarmning tid. De fleste typer af køkkengrej kan bruges på en keramisk glas kogeplader, selv om der er nogle forskelle til at overveje. På plussiden lede nogle pander varme mere effektivt end andre. På minus-siden udgør visse typer af pander en større risiko for at beskadige den glatte madlavning overflade. Afgørelsen af hvad pander at bruge, selv, kommer i vid udstrækning til dine personlige præferencer.

Pan typer

Pander fremstillet af enhver type af metal, der gennemfører varmen godt er generelt egnede, med et par undtagelser. Ifølge keramisk kogeplade producent Miele er glas, keramik og stentøj pander ikke egnet til brug på en keramisk glas cooktops fordi de ikke er gode ledere af varme. Aluminium og aluminium-baserede pander vil arbejde med en keramisk kogeplade til din madlavning behov, men de har en tendens til at efterlade mærker på kogepladen. Disse mærker kan være ryddet op, men den ekstra vedligeholdelse involveret er ikke ideel.

Induktion kogeplader

Nogle typer af keramik-glas cooktops er induktion kogeplader, som overføre varme direkte til en gryde ved hjælp af en magnetisk induktion coil. Put blot, køkkentøj placeret på kogepladen vil varme op, men den keramiske overflade, sig gør ikke. Hvis du har en keramik-glas induktion kogeplade, skal du pander af en magnetisk metal såsom støbejern eller stål. Kobber, aluminium og hærdet glas køkkentøj vil ikke varme op da de ikke er magnetisk, gør dem stort set ubrugelig på en induktion kogeplade.

Pan baser

Din pander skal have en flad, solid base, så de kan sidde støt på en keramisk glas kogeplade helt flad overflade. Pander, der wobble er ikke kun farligt, de er også ineffektiv, da varmen fra elementet vil flygte fra nedenunder dem. Nogle pander har en base, der er lidt konkav, når det er koldt, men flader når den er varm. Hvis du ejer pander, der synes at have slags base, teste dem på din kogeplade og se, om de flade ud – hvis ja, fortsætte med at bruge pander; ellers, gør ikke. Undgå at bruge pander, der har en ridged base, som de forventes at permanent ridse den keramiske overflade. Størrelsen af den pan er en anden overvejelse. Ikke brug en gryde så stort, at det går ud over keramisk kogeplade overflade, eller en så lille, at varmelegemet ikke er helt dækket.

Pan vægt

Fordi en keramisk kogeplade ligner glas, kan du være bekymret sprængning det med tunge, solid pander. Men overfladen er ikke faktisk glas og er mere robuste end det ser ud. Du bør altid flytte pander direkte op eller ned på din keramisk glas kogeplade i stedet for glidende dem, hvilket kan forårsage ridser. Det betyder, at du har brug for pander, der er lys nok til at løfte sikkert når fyldt med varm mad. En stor klippefast pan, for eksempel, kan være for tung at fornuftigt brug med keramisk kogeplade. Vælg pander med en god balance mellem robust konstruktion og en lettere heft.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com