Hvilke planter skal jeg sprøjte med sovende olie?

January 28

Hvilke planter skal jeg sprøjte med sovende olie?

Hvilende olier kaldes også gartneri olier. Disse olier er raffinerede olieprodukter, der er specielt fremstillet til anlæg skadedyrsbekæmpelse. De bruges i sæsonen hvilende plante for at kvæle insekter og skadedyr i deres overvintrende fase. Dette holder nye generationer af insekter fra klækning i foråret og reducerer behovet for pesticider senere. Hvilende sprays anvendes på løvfældende planter kun. Løvfældende planter er disse planter, der kaste alle deres blade i den hvilende periode om vinteren. Andre planter er også i dvale om vinteren men er ikke løvfældende, hvis de holder deres blade.

Ved hjælp af hvilende olie

Hvilende spray anses for at være sygdomsbekæmpelse sprays og kan bruges på enhver løvfældende planter, efter at den har kastet sine blade og gået ind i vækstdvale. Ikke alle planter er løvfældende, selvom de kan være hvilende, og disse bør ikke sprøjtes. Hvilende spray er meget koncentreret og hvis de anvendes på blade de kan brænde og ødelægge anlægget. Rosenbuske, løvfældende frugttræer og prydtræer bør sprayes med sovende olie hver vinter, når alle bladene er udgydt for at bremse plantesygdomme. Eventuelle resterende blade på træerne bør beskæres, før træerne er spray.

Effekten af hvilende olie

Hvilende olier kan sikkert bruges i økologiske haver så godt. Da disse olier bruges om vinteren, de forurener frugter og påvirker ikke fordelene ved økologisk havearbejde. Nogle træer er næsten umuligt at vokse uden at bruge hvilende olier i vinter. Dette er især tilfældet med fersken. Hvilende olier arbejde ved at dække ligene af overvintrende insekter og mider, som larver og skalaer, og kvælende dem. Der er en bred vifte af hvilende olier, og de bør vælges efter plante type. For eksempel bruges kalk svovl for nektariner og ferskner. Andre produkter kan forårsage fersken blade krøller, en svampesygdom, der fører blade bliver deform, curl og frafald.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com