Hvilke produkter kan genbrugsplast gøres til?

October 13

Ikke alle plast er skabt lige. Forskellige plast er fremstillet af forskellige ingredienser, der anvendes til forskellige produkter og genbruges i forskellige produkter, samt. Tag et kig på din plast. Du vil se et tal fra 1 til 7 i en trekant bestående af pile. Dette nummer fortæller dig, hvad det er lavet af, typer af produkter er det bruges til og hvad bliver det endnu en gang det bliver genbrugt. Ikke alle numre genbruges på samme måde i alle lokalområder. Kontakt din lokale myndigheder til at se hvad du kan lægge ud for genanvendelse og hvad du kan.

Nummer 1

Poster med nummer "1" er lavet af polyethylenterephthalat (PET). Nummer 1 er fundet på flasker og beholdere for drikkevarer og mad. Det er genanvendt tøj, tæppe, film, mad og drikkevarer containere og bagage. PET er billig og let og er i høj efterspørgsel. Det er tilladt i de fleste curbside genanvendelse programmer.

Nummer 2

Høj tæthed polyethylen bruges til fremstilling af beholdere for drikkevarer og mad; parabol og tøjvask vaskemiddel flasker; og købmand, trash og retail poser. Det er genanvendt i containere for vaskemidler, shampoo og hår balsam, motor olie flasker, plast tømmer, rør, spande, kasser, urtepotter, film, genvindingskurve, doghouses, picnic tabeller, hegn og gulvfliser. Dette er en anden plast plukket de fleste steder, men nogle steder vil kun acceptere containere med hals.

Nummer 3

Polyvinylchlorid (PVC) er brug for at gøre fødevarer, emballage, medicinsk slange, hus sidespor, vinduesrammer, gulvfliser og tæppe opbakning. PVC er genanvendt i løsbladssystem bindemidler, pyntede, paneler, tagrender, stænklapper, film, gulvfliser, gulvmåtter, elektrisk udstyr, trafikkegler, have slanger og mobilhome fodpaneler. PVC vil frigive giftstoffer, brændt og er sjældent godkendt i genanvendelse programmer. Nogle plast tømmer producenter vil acceptere produktet.

Nummer 4

Low density polyethylen bruges til at gøre Renseri, brød og frosne fødevarer poser; og squeezable flasker. Det er genanvendt til gøre shipping kuverter, skraldespand foringer, gulv fliser, plast tømmer, film, kompost siloer og skraldespande. Det er accepteret i nogle genbrugsprogrammer.

Nummer 5

Polypropylen bruges til at lave mad og medicin beholdere og flasker. Det er genanvendt i bil batteri tilfælde og kabler, signallys, koste, pensler, ice skrabere, olie kanaler, cykelstativer, River, landskab grænser, cykelstativer, placeringer, paller og bakker. Det har et højt smeltepunkt, hvilket gør det et godt valg for varme drikkevarer og mad. Denne plast er accepteret i nogle steder.

Nummer 6

Polystyren er anvendes til fremstilling af kopper, tallerkner, bestik, compact disc jakker og æg kartoner. Når det er genanvendt, bliver det termometre, lyskontakt plader, varmeisolering, æg kartoner, ventilationskanaler, linealer, nummerplade rammer, skum pakning og tallerkner. Meget få programmer accepterer nummer "6" produkter.

Nummer 7

Dette er for andre typer af plast, der er meget sjældent genanvendt. De omfatter 3 - og 5-gallon vandflasker, "skudsikker" materialer, solbriller, dvd'er, tilfælde for iPods og computere, skilte og displays, mad containere og nylon. Når de er genanvendt, bliver de plast tømmer og specialfremstillede produkter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com