Hvilke Roller hoved til brug for en polyurethan proces på trægulve

December 25

Hvilke Roller hoved til brug for en polyurethan proces på trægulve

Det afsluttende trin for trægulve efter de er blevet slebet og farves er polyurethan-processen. Polyuretan er et klart beskyttelse agent, som kan være enten olie eller vand-baseret. Ved hjælp af de rigtige roller hoved for at anvende polyurethan vil give en ensartet anvendelse til dine trægulve.

Rullens valg

Der er tre muligheder for at anvende polyurethan ordentligt på et trægulv. For områderne omkring kanten af gulvet hvor det opfylder væggene, bruge en soft-strittede pensel. For at gøre hovedparten af gulvet, kan du enten bruge en rulle med korte fibre eller en rulle fremstillet af et materiale kendt som lammeuld. En af de mere betydelige udfordringer at anvende polyurethan forhindrer lint og støv fra at få blandet den endelige overflade. Korte fibre maleruller og lammeuld maleruller vil give en glat finish til din hårdttræ gulv.

Antallet af frakker

Polyurethan er mest effektiv, når den anvendes i flere tynde lag i modsætning til en tyk pels. En af ulemperne ved hjælp af en enkelt tyk pels er, at polyurethan tager lang tid at tørre, så en tyk pels vil udvide tørretid til tre dage eller længere. G og S træ gulve, tre frakker af polyurethan er tilstrækkelig for enhver gulv.

Scoring

Da polyurethan har en ekstremt glat overflade, kan det være svært for den anden og tredje coat at helbrede korrekt. Den måde, at professionelle floor installatører løse dette problem er at gøre, hvad der er kendt som scoring gulvets overflade. I mellem frakker af polyurethan, køre et gulv slibemaskine og en meget fin kvalitet af sandpapir over det tørrede lag. Dette giver det næste lag en ru overflade at obligation til og kan forhindre de endelige polyurethan lag fra peeling.

Beskyttelse

Når arbejdet med polyurethan, bære latex handsker og beskyttelsesbriller til at beskytte din hud og øjne mod sprøjt. Derudover kan polyurethan dampe være skadelige ved indånding, ifølge dette gamle hus. Udluft rummet grundigt under programmet og for 24 timer efter, at ansøgningen er fuldstændig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com