Hvilke størrelse Aeron stol er for mig?

June 8

Aeron stole, fremstillet af Herman Miller, er kontorstole med en karakteristisk design. I modsætning til polstrede udøvende stole har Aeron stole en svømmehud støttesystem for stolens ryg og sæde. Mens andre kontorstole sælges kun i én størrelse, fås Aeron stole i forskellige størrelser, baseret på personens højde og vægt. At vide, hvilken størrelse Aeron vil stol du passer ind i bedste sikre dig købe det rigtige produkt til dit personlige komfort.

Størrelser

De tre størrelser af Aeron stole er A, B og C. Disse størrelser er baseret på størrelsen af de enkelte sidder i stolen, op til 300 pounds. Den mindste størrelse er A. B mellemstore stole er bygget til den bredeste vifte af mennesker og er egnet til dem, hvis højde og vægt læg dem mellem Aeron stol størrelser. Stole størrelse C er for dem, der kræver mere plads i en kontorstol for støtte og komfort.

Test sidde

Den bedste måde at sikre en korrekt pasform i en Aeron stol er at teste sidde i hver af de tre størrelser: A, B og C. finde en butik i dit område, der sælger produkter, Herman Miller, og opfordringen til at kontrollere, at butikken har Aeron stole til salg. Sidde i hver størrelse i den samme model for en stol til at finde det der passer bedst til dig.

Højde og vægt

Din højde og vægt vil bidrage til at bestemme stolens størrelse du har brug for. Aeron stole er dimensioneret for voksne mellem 4 fødder 10 inches høj og 6 fod 6 inches høj og fra 90 til 300 pounds. Generelt, op til 5 fod 3 inches og 140 pounds skal vælge en størrelse A stol. De højere end 6 fod 3 inches eller tungere end 250 pounds skal vælge en størrelse C stol.

Størrelsesskema

Sammenlign din højde og vægt til en størrelsesskema fra Herman Miller tilgængelige på HermanMiller.com. Hvis du falder mellem størrelser A og B eller B og C, vælge en størrelse B stol. Yderligere justeringer for tilt, sædehøjde og arm højde kan gøres direkte på stolen til at tilpasse passer til dine personlige præferencer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com