Hvilke størrelser kommer køleskabe?

March 1

Hvilke størrelser kommer køleskabe?

Køleskab størrelse betyder noget. Hvis du køber et køleskab, der er for stor, kan du aldrig passe det ind i din plads; Hvis det er for lille, kan du ikke har plads for den mad du køber regelmæssigt. Selv hvis du har en enorm plads, selv, mene om hvor meget køleskab mellemrum jer skam savn; større køleskabe bruge større mængder af energi, så gå efter den mindste størrelse, der vil være funktionelt for din familie.

Stor kapacitet

De største kapacitet hjem køkken køleskab er normalt side-by-side modeller--køleskabe med en lodret køleskab på den ene side og en fryser på den anden--der har 26 kubikfod lagerplads. Stor kapacitet køleskab er omkring 69 inches høj, 36 inches lang og 34 inches dyb. Store køleskabe har brug for en masse køkken plads; de er større end andre modeller, og de skal være plads til begge døre til at åbne og lukke.

Fuld størrelse

Store køleskabe er normalt enten side-by-side eller har fryseren over køleskabet, selv om der er også store køleskabe med fryser på bunden. En typisk kapacitet til en fuld størrelse køleskab er omkring 20 kubikfod. Dimensionerne varierer, men højden er normalt omkring 60 til 69 inches, med en bredde ca 30 inches og en dybde af 27-30 inches.

Lejlighed størrelse

Lejlighed-størrelse køleskabe er mere kompakt, designet til mindre rum, men har mange af de samme funktioner i en fuld størrelse køleskab. Lejlighed køleskabe normalt har en fryser på toppen eller bunden og generelt har mellem 8 og 15 kubikfod af lagerplads. De er smallere end de fleste store køleskabe med bredder og dybder fra 20 til 23 inches, og og kan være alt fra 50 til 72 inches høj.

Mellemstore

Mid-Size køleskab er en lille enhed, undertiden med en fryser på toppen, designet til små rum som effektivitet køkkener eller rum, der ikke behøver at passe en masse dagligvarer, såsom et spilleværelse eller hjem bar. De fleste Mid-Size køleskabe har en kapacitet mellem 3 og 10 kubikfod. De er som regel omkring 30-35 inches høj, 20 inches dyb og 18 til 20 inches lang.

Mini

De fleste mini køleskabe, også kaldet cube køleskabe, behøver ikke fryser rum adskilt fra køleskab mellemrum, men de kan have en lille fryser inde, lige stor nok til en lille Isbak. Mini køleskabe er dimensioneret for meget små rum som dorm værelser eller kontorer. De mindste mini køleskabe kun har plads til en six-pack af dåser, men mest har omkring 2 kubikfod af plads og er omkring 20 inches høj, 20 inches lang og 20 inches dyb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com