Hvilke tilpasninger kan jeg foretage til 3,5 Briggs & Stratton Motor til at køre bedre?

March 3

Hvilke tilpasninger kan jeg foretage til 3,5 Briggs & Stratton Motor til at køre bedre?

Når en lille motor er helt nye, kører det fint. Som tiden går, men det begynder at miste magten, løber groft, og generelt lyder "syg." Du forsøger at helbrede sygdommen ved at gøre en indstille-oppe, men dette kan ikke være nok. Selv på en god motor som en Briggs & Stratton, brændstof og elektriske systemer gå ud af justering, og den eneste måde at løse dette er ved finjustering alle systemer, så det kører stærkt igen.

Svinghjul til spole afstand

Kontrollere svinghjul til tænding coil afstand. Når en magnet indlejret i svinghjul gynger forbi spolen, er en høj spænding afgift produceret. Denne afgift er overført til tændrøret. Afstanden mellem svinghjul og spolen skal handle om tykkelsen af to ark papir. Over tid, coil skruer kan løsne, og hullet driver ud af specifikationer. En "gammel timer" trick er at placere to ark papir mellem spolen og svinghjul. Hvis forskellen er større end dette, vil blive produceret en svag gnist. Løsn coil skruer, og butt coil fast mod papiret. Spænd skruerne, og Fjern papiret. Rotere svinghjul en komplet slå, for at sikre spolen rammer ikke svinghjul. Hvis det er er din svinghjul ud af runde.

Tændrøret skiftende

En dårlig tændrøret vil forårsage en verden af problemer med motoren. Motoren vil køre ru og være svært at starte. Ændre stikket vil forbedre motorens ydeevne betydeligt. Når du udskifter stikket, Sørg for motoren er kold, da brænde dig selv på en varm motor er en mulighed.

Justering af karburator

Briggs & Stratton anbefaler justering af karburatoren for maksimal ydelse. Disse tilpasninger omfatter lav tomgang og luft/brændstof blanding og høj hastighed blanding. Briggs & Stratton hedder det tomgang speed bør være 1.750 rpm i en aluminium motor, og 1.200 rpm for en støbejern ærmer motor. Choker kobling kabel bør også justeres, så chokeren lukker helt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com