Hvilke typer af kædesave er bedst for den gennemsnitlige Person?

August 4

Hvilke typer af kædesave er bedst for den gennemsnitlige Person?

Kædesave kan være en effektiv og værdifuldt redskab til at rydde op døde eller syge træer, Fjern beskadigede lemmer og grene, og giver en kilde af træ brændstof til din pejs eller brændeovn. Men som man og hvad slags til at købe? Kædesave kommer i to typer: dem, der er drevet af el- og dem, der er benzin drevet. Hver har sine egne fordele og ulemper. Lad os tage et kig på hver.

Fordele ved Electric

Elektriske kædesav, enten drives af en ledning eller batteri drevet, er lysere, lettere at starte og roligere. De også producerer ikke dampe, så de kan bruges indendørs på de kolde, vinterlige dage. Plus, de er generelt billigere at købe og bruge (ingen brændstof koster) og kræver mindre vedligeholdelse end en gas-drevet så.

Ulemper ved elektriske

Da elektrisk drevne kædesave er køre off en ledning, er du begrænset rækkevidde til længden af ledningen plus en forlængerledning. De fleste udvidelse ledninger kommer med en advarsel om ikke at bruge to eller flere forlængerledninger sluttede sig sammen.

Også, den saw opskæring hastighed er langsommere, kæde bar er kortere (at reducere den maksimale diameter af træ, der kan skæres) og der er den potentielle fare for elektrisk stød.

Fordele af Gas-drevne

Gas-drevne Save har flere valgmuligheder til rådighed for brugeren. Fra små til større motorer, kort til længere kæde barer og flere sikkerhedsfunktioner, der er en sav for alle alvorlige træ fræser.

Gas-drevne Save skæres hurtigere end deres elektriske kolleger. De kan gå til, hvor arbejdet er og bruges under barske vejrforhold. Overhold korrekte sikkerhedsforanstaltninger, hvis du beslutter at gå udendørs i sneen.

Sikkerhedsfunktioner er mere rigelige på denne type af saven. En enhed kaldet en kæde pause kan stoppe spinning kæden i millisekunder. Hand vagter er bedre, tændingen afbrydere er let positioneret til at stoppe hurtigt saven uden at give slip på håndtaget og sikkerhed throttles forhindrer, at udløseren engagerende kæden, hvis den så håndtaget ikke er fast grebet.

Ulemper af Gas-drevne

Gas-drevne Save er ikke perfekte og muligvis ikke for alle. Øverst på listen over ulemperne er omkostningerne. De kan være dyrt at købe og drive.

Efter det oprindelige køb, skal brændstof og olie oplyses i løbet af sæsonen. Disse motorer kræver en speciel fyringsolie kombination til at køre. Som med alle motorer i brændstof-fed, skal de opbevares sikkert når den ikke er i brug.

Start kan være generende. Der er nøjagtige trin til at følge, og ikke gør det kan resultere i en oversvømmet motor og spild af tid.

Disse Save har nogle vægt til dem. Bruge dem i en længere periode kan være trættende. De er også mere støjende end elektriske og producere dampe fra udstødningen.

Der kræves mere vedligeholdelse end for elektriske Save. Brugeren skal have nogle erfaring i vedligeholdelse af maskiner. Kæde blade skal fjernes fra tid til anden, tændrør udskiftes, saw's krop taget fra hinanden og rengøres, og luftfiltre erstattet eller renset for snavs.

Endelige overvejelser

Hvis du er seriøs om at købe og bruge en motorsav, er det bedste sted at starte med en forhandler, der har specialiseret sig i dem, eller i det mindste en forhandler, som du kender og tillid. Du vil foretage en investering i et værktøj, der vil give dig med varmen i vinteren og midler til at holde din ejendom attraktive.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com