Hvilke typer af Krybber er der?

January 16

Hvilke typer af Krybber er der?

Krybbe er en grundlæggende komponent i en børnehave, en, der vil sandsynligvis blive brugt i flere år. Med alle typerne af Krybber, der er tilgængelige, kan den ene du vælger supplere næsten enhver børnehave design. En af tingene at overveje når du vælger en krybbe er det overordnede design. Cribs med enkle linjer anbefales, som scrollwork eller indviklede detaljer kan fange på en baby tøj og skade ham.

Standard

Dette er den mest almindelige type af krybbe. I juni 2010, var dråbe side krybber forbudt af sikkerhedsmæssige årsager, så alle cribs nu har faste sider. Når man sammenligner Krybber, check for at se om der er eksponerede brads eller lim hvor lamellerne er tilsluttet. Se, hvordan siderne er tilsluttet ender, og observere den overordnede design og opbygge af krybbe. Det væsentlige, du er på udkig efter den reneste og sikreste konstruktion muligt.

Cabriolet

Konvertible vugger tilbyder en smule mere levetid end standard børnesenge. Disse krybber har ofte flere madras højdejusteringer. Disse justeringer tillade barnet at bruge krybbe længere, da hun vokser. En anden funktion, der er attraktivt er, at mange af disse krybber kan også konvertere til buksetrold senge når barnet er klar til dette trin. Nogle krybber tage det et skridt videre og konvertere til en standard tvilling eller fuld størrelse seng, der kan rumme større børn og teenagere.

Baldakin

Dette krybbe stil træk en baldakin top over krybbe. Baldakinen kan være en standard baldakin, der dækker en ramme, eller det kan have sidepaneler, der kan omslutte krybbe. Da denne stil gør pristilbud flere designelementer, se nærmere på typerne af materialer, der er valgt for baldakin eller side panelerne. Sørg for at vælge noget, at barnet ikke kan få fingrene fanget i. Når sikkerheden er blevet etableret, kan materiale til baldakinen være en smuk tilføjelse til den samlede indretning af rummet.

Runde

Runde Krybber er den nyeste trend. Denne stil også leveres med mulighed for at have en baldakin og typisk måler ca 45 tommer i diameter. Størrelse og form kan også være nyttigt at forældre, der beskæftiger sig med et ulige mellemstore rum for en børnehave. I modsætning til de fleste andre krybber kommer runde cribs ofte med et tema i deres design. For eksempel er der sommerfugl, prinsesse, sport og star-tema Krybber, ud over grundlæggende træ toner eller malede overflader. Disse krybber ikke konvertere til andre typer af senge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com