Hvilke typer af tekstur maling er der?

September 28

En af de nemmeste måder at give dine vægge et slående ansigtsløftning er at tilføje tekstur til din maling. Teksturering din maling kan skjule fejlene i en væg.

Forblandet

Nogle maling butikker sælger sand-lignende tekstur forblandet i dit valg af maling. Sørg for at du ryste eller røre alle forblandet dåser så granulatet er jævnt fordelt.

Svamp effekter

Ved hjælp af en svamp er en nem måde at skabe tekstur med regelmæssige store-købte maling. Blød svamp i maling og ising dine vægge med hurtig klatter. Helt sikkert bruge en dråbe klud; denne metode kan være rodet.

Ragging

DAB væggene med en gammel håndklæde, T-shirt, eller endda papirhåndklæder eller sammenkrøllet papir. Du kan endda bruge en doily mønster.

Loft tekstur

Loft tekstur er normalt mere synlig end tekstur på væggene. Bruge en latex maling (så du ikke behøver at bruge primer), og sørg for, at malingen har større granulerne blandet. Forhandlere bære maling, der er specielt formuleret til loft brug.

Stuk

Stuk er sandsynligvis den mest fysiske tekstur du kan have. Det er også meget holdbar, og har tendens til at sidste den længste. Men ved hjælp af stuk ofte kræver mere tid og mere forberedelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com