Hvilke typer af underleverandører arbejde på at opbygge et hus?

August 7

Hvilke typer af underleverandører arbejde på at opbygge et hus?

Underleverandører er enkeltpersoner eller virksomheder ansat til at udføre en bestemt opgave, når en person bygger et hus. Når en person, der ansætter en hovedentreprenør til at bygge hjemmet, udfører entreprenøren alle leje af underleverandører selv. Når en person vælger at være sin egen hovedentreprenør, skal personen leje underleverandører selv. Underleverandører er hyret til at udføre en specifik opgave til en forudbestemt pris. Underleverandører bør licenseret og bundet når hyret og specialiseret i det specifikke område, de arbejder.

Tilsyns

Når en person bliver hovedentreprenør til hjemmet han bygger, kan personen vælge at ansætte flere forskellige underleverandører til at hjælpe hele projektet kører problemfrit. En arbejdsplads vejleder er én type af underleverandør hyret til at være til stede på støbestedet på alle tidspunkter arbejde udføres. Site vejlederen sikrer, at underleverandørerne har, hvad der er nødvendigt og at arbejdet der gøres ordentligt. Denne vejleder også fungerer som bindeled mellem homebuilder og underleverandører. En ejendomsmægler advokat er undertiden betragtes en underleverandør for. Advokaten sikrer, at status for hus og byggeri processen følger alle love og regler inden for amtet.

Byggeri

En af de første underleverandører hyret til bygning af en hjem er underleverandør med speciale i opførelse af et hus fundament. Grundlaget omfatter bygge hus med en kælder, en crawlspace eller en plade. En indramning kontrahenten er en af de mest vitale underleverandører hyret til bygning af en hjem. Indramning entreprenør er ansvarlig for udformningen af selve selve huset. Mange gange, udføre indramning entreprenører også andet arbejde i hjemmet, herunder kabinet installation og vindue og dør installation.

Mekanikere

Et nyt hjem kræver installation af mange mekaniske elementer. Underleverandører hyret til mekanikere omfatter elektrikere, blikkenslagere og VVS installatører. Septisk installatører er også en type af underleverandør anses for mekanisk.

Afslutte arbejdet

Efter hjemmet er indrammet og lukket, er finish underleverandører ansat til at udføre forskellige opgaver. En gipsvæg underleverandør er en type af entreprenør udfører finish arbejde. Når drywall er fuldført, udfører et maleri underleverandør alle maleri i huset. På dette tidspunkt, tilbage de mekaniske underleverandører typisk til huset for at fuldføre deres angivne job. En af de seneste typer af underleverandører hyret er gulvbelægning specialister. Dette omfatter installation af hårdt træ, keramiske fliser, tæpper og linoleum.

Andre typer

Flere andre typer af underleverandører er også nødvendige for at færdiggøre opførelsen af et hjem. Dette omfatter en tagdækning entreprenør, sidespor eller mursten installer, konkrete selskab for indkørsel og fortove, og en isolering installer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com