Hvilke værktøjer har jeg brug for flisebelægning?

March 16

Hvilke værktøjer har jeg brug for flisebelægning?

Hvis du er handy med hjem reparation, du kan nemt erstatte din slidte ud, snavsede fliser. Bare sørg for du har de rigtige værktøjer til jobbet. Alle flisebelægning værktøjer er ikke det samme. Nogle er designet specielt til keramik, porcelæn, vinyl eller Fiberplade.

Trowels

Du skal bruge en indskåret murske at anvende lim. i rækker på en ensartet tykkelse, når du har skåret din fliser. Du kan få trowels med indhak, der har specifikke dybder for den flise, du har. En simpel lineal murske vil arbejde for skrabe nogen overskydende lim fra dit arbejdsområde.

Fræsere, Nippers og knive

Professionel flise kuttere bruge en elektrisk diamant-baserede cutter, hvilket kan gøre præcis lige kanter eller vinklet nedskæringer, hvilket er særligt nyttigt til at arbejde med keramik. Du kan bruge en håndholdt flise cutter til at score og snap keramik og porcelæn fliser. Denne cutter udnytter en hård som stål carbide-belagt disc, der skubber til den flise overflade til at skære det. Hvis du arbejder med vinyl og Fiberplade, kan et hjælpeprogram kniv gøre cut.

Bruge en flise nipper, svarende til en fingernegl trimmer, til at gøre små klip eller en hård hjørne, har behov for en tilpasset cut, når du arbejder med keramik eller porcelæn fliser. Bruge super skarpe saks, tin snips eller hobbyknive for små nedskæringer på vinyl og fiberboard fliser.

Måleinstrumenter

En perfekt lige firkantet udskæring kræver en lige linje. En indramning firkantet, også kendt som en "carpenter's square," er en L-formet enhed, der hjælper dig med at markere din flise linjer. Du kan bruge det for at kontrollere i feltet for at se, om sit snit præcist og hvis fliserne passer sammen. En indramning firkantet også lader dig skabe ulige vinkler, når du forbereder et hjørne. Laser-styrede foranstaltninger gør absolut lige linjer muligt fra et udgangspunkt til et punkt, finish. Blå farvet kridt bruges til at gøre linjer.

Save

Flise skæring Save kan være enten "våd" eller "tørt," afhængig af om du bruger saven fliser, marmor, porcelæn, skifer eller Fiberplade. En våd så tungt og kræver en vandkilde til at anvende en lind strøm af koldt vand over opskæring område. Det giver et usædvanligt ren, glat snit uden takkede kanter. En tør så udnytter cirkulære eller enkelt vinger. Det kan være håndholdt eller tabel monteret. Det er mere bærbare og mere praktisk i rummet-begrænsede situationer. Hvis du arbejder med vinyl fliser eller installerer en fiberboard-flisebelagt loft, kan du bruge en enkel enkelt klinge håndholdt sav. Tabel-monteret enkelt blad Save, kaldet "stiksave," arbejde hurtigere og er mere præcis end en håndholdt sav.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com