Hvilke værktøjer til brug for at foretage nedskæringer i gipsskillevægge

November 4

Den rigtige værktøj gør enhver opgave lettere og mindsker chancerne for dyre fejl. Skæring drywall er ikke anderledes. En række af håndværktøj tjener formålet. Der er også en el-værktøj, der bruges til at skære indvendige åbninger såsom åbning for en switch eller outlet lyskasse. Ved hjælp af den korrekte teknik med det rigtige værktøj altid giver de bedste resultater.

Utility Knife

En skarp hobbykniv gør nedskæringer forbundet med dimensionelle nedskæringer til plader af gips. Skære et stykke af drywall til en længde på 6 fod indebærer at placere en lige kant, som en T-square, på det relevante sted på drywall og udskæring langs kanten af pladsen med en hobbykniv. Dette klip kun scorer drywall og nedskæringer gennem papir på den øverste kant og dels gennem gips. Drywall er bøjet for at bryde langs linjen scorede. Hobbykniv bruges derefter til at skære papiret på undersiden af pausen.

Save

Tømrere brug en række typer af hånd sav til at skære gipsvæg. Save har grovere tænder end træ opskæring Save. Brug de større Save til at skære gips plader til længde eller bredde. De mindre Save, undertiden kaldet nøglehullet save eller jab Save arbejde i lukkede rum som skaber åbning for en lyskontakt eller outlet. Brug jab saven til at skære igennem drywall allerede hang på væggene til at skabe åbninger for elektriske armaturer.

El-værktøj

Roterende Save, markedsføres under en række navne, brug en roterende klinge svarer til et borehoved til at skære igennem drywall. Dette tillader klinge skubbes gennem drywall til at oprette den oprindelige åbning. Værktøj og blade er flyttet langs den planlagte skære linje. Kanterne af bladet udføre snit gennem drywall. Skæring med magt værktøjer kræver mindre tid og kræfter end ved hjælp af håndværktøj.

Andre værktøjer

Præcise udskæringer kræver præcise målinger. Bygherre har også brug for et målebånd, square og 4-fods T-square. Disse værktøjer bruges til at markere drywall til opskæring og i nogle tilfælde som en lige kant og guide til at skære med en hobbykniv. Har et par set heste eller arbejdsbord støtte drywall under opskæring også gør arbejdet lettere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com