Hvilken effekt har vegetabilsk olie på planter?

July 29

Hvilken effekt har vegetabilsk olie på planter?

Med stigningen i interessen for økologisk havearbejde i de seneste årtier, er hjemmelavet skadedyrsbekæmpelse blevet mere populære, herunder opskrifter med vegetabilsk olie som en hovedingrediens. Manglen på giftstoffer og kemikalier gør sådan hjemmelavet sprays attraktiv. Selv om vegetabilsk olie ikke efterlader skadelige kemikalier bag der kan påvirke planternes vækst og sundhed, kan det påvirke planter negativt, hvis det ikke anvendes på det rette tidspunkt.

Stigning i olie forbrug

Hjemmelavet pest control blandinger i stigende grad indeholder vegetabilsk olie, eller har vegetabilsk olie er opført som en alternativ ingrediens til mineralske olier, som er afledt af råolie.

Funktion

Vegetabilsk olie, når sprøjtes på planter, hjælper med at dræbe insekter. Olien frakker ligene af insekter, som de kommer i kontakt med olie, nedbryde deres ydre skaller. Vegetabilsk olie vil derefter vaske væk i regn eller bære væk i solen, efterlader ingen skadelige kemikalier på planterne.

Typer

Vegetabilske olier kan være fremstillet af mange slags grøntsager. Bomuldsfrøolie og sojaolie er de to mest effektive sorter når det bruges som insekticider.

Effekter

De fleste haveplanter ikke er ekstremt følsomme over for olie, men mange kan stadig blive brændt, hvis olien ikke er anvendt korrekt. Anvende vegetabilsk olie til planter i meget varmt eller solrige vejr vil resultere i brændte blade.

Overvejelser

Når du bruger vegetabilske olie opskrifter som pesticid, undgå sprøjtning olien på planter når det er meget fugtigt eller direkte før vanding planter, som kan mindske dens effektivitet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com