Hvilken er den bedste Vinyl Fascia materiale?

January 25

Hvilken er den bedste Vinyl Fascia materiale?

Selv om de fleste mennesker ikke længere spiller vinylplader, går vi på vinylgulve i huse med vinyl sidespor, kig gennem vinduer med vinyl frames på biler med vinyl interiør. Fordi programmer og leverandører er så varieret, er det umuligt at give en anbefaling med hensyn til hvilke vinyl er bedst, men nogle delte elementer gå ind i det bedste vinyl fascia materiale.

Fascia

Fascia af en bygning er vandrette bånd, der kører straks under kanten af lav-skrånende tagene. Formålet med en fascia er dobbelt: det caps enderne af spær hvor de projekt ud fra væggene og det fungerer som ankerpunkt for tagrender. Den ydre rand af en gesims er også kaldet en fascia.

En kort historie

Vinyl er et syntetisk materiale, fremstillet af kombinerer klor i salt med ethylen i råolie. Egennavn for produktet er polyvinylchlorid eller PVC. Først fremstillet i 1920-erne, lavet vinyl's holdbarhed, lave produktionsomkostninger og de mange programmer som dets fugt-modstand kan anvendes det et øjeblikkeligt hit.

Valg

Installationsomkostninger kan ofte dækkes helt gennem stigningen i værdien af den bygning, der typisk kommer med opgradering fascia med en vedligeholdelsesfri produkt. Måske er det vigtigste valg gauge, som er tykkelsen af vinyl. Jo bedre kvaliteten, jo tykkere vinyl. Med en stigning i gauge kommer en stigning i prisen. Eksperter hjem samtidig bemærke, at "træbeklædningen sælges i de fleste hjem Centre er.040 til.045 inches tyk. Premium brands er tilgængelig op til.055 inches tyk."

Farve

Moderne produktionsteknikker kan producere vinyl i enhver farve; Det kan også være gennemsigtig. Vinyl holder sin farve uden revner og med minimal fading gennem dets livscyklus. Mørkere farver falmer mest, men de kan males efter passende forberedelse.

Stil

Stil er en vigtig overvejelse, når de vælger vinyl fascia. Fordi fascia er så synlig fra ydre, har vinyl til er blevet støbt eller ekstruderet på en sådan måde, at det supplerer bygningens. En almindelig konturløse hvidt bånd, der fungerer godt for en grundmurede moderne hjem ville være helt forkert for en klassisk bygning med betydelig udvendig udsmykning. For sidstnævnte, vinyl støbt i en farve der minder om andre udsatte træ og færdig med en faux korn mønster kunne arbejde eller vinyl formet til at ligne cedertræ helvedesild eller smalle planker. Specialiserede leverandører tilbyder meget store intervaller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com