Hvilken farve du male et soveværelse med røde ark?

January 25

Hvilken farve du male et soveværelse med røde ark?

Røde ark giver et levende pop af farve mod visse farver. Denne farve også symboliserer kærlighed og lidenskab, hvilket gør det et naturligt valg for farven på din seng. Uanset om du ønsker den røde farve af ark være omdrejningspunktet for værelset eller være en del af en sammenhængende farvepalet, er flere farver tilgængelige til at nå dit mål.

Hvid

En hvid baggrund gør enhver lyse farve skiller sig ud. Røde ark og hvide vægge gør en naturlig kombination fordi hvidt hjælper balance ud den dybrøde farve dine plader. Hvis farven på dine røde ark har et skær, føje en blank finish til din hvid maling til at afspejle en lignende glans.

Sort

Sort vil bidrage til at gøre de røde ark et samlingspunkt i dit værelse på grund af den høje kontrast mellem de sorte og røde farver. Sort og rød gøre et rum føler mere intime og rød vil pop mod den mørke, solid baggrund.

Blå

Blå og rød er begge primære farver og bruger dem i kombination vil give en høj kontrast. Forsøge at matche intensiteten af farverne. For eksempel bruge en primær blå vægfarve hvis plader er en primær rød. Hvis arkene har mere af en scarlet hue, vælge i stedet en turkis blå.

Pink

Lyserøde vægge tilføje en romantisk touch i kombination med røde ark. En lys rosa farve vil tilføje en afdæmpet farve for at hjælpe balance ud de lyse røde ark.

Rød

Røde ark understøttet på en seng nær en rød væg kan synes som alt for meget rødt i ét rum. Men Tricket er at bruge en anden rød farve på væggene end farven på arkene. Denne behandling vil oprette en monokromatisk look med forskellige nuancer af rødt. Bruge en marokkansk rød, som har lille lilla accenter, mod plader, der er en rød gitter. En mursten eller rust farve kan bruges i kombination med primære røde ark.

Lilla

Lilla er ud for rødt på farvehjulet og giver en naturlig overgang mellem den røde farve af plader og lilla væggen farven. Lilla vil også gøre rummet synes større. Rød og lilla kan både være en del af juvel toner, så de kan arbejde sammen harmonisk.

Gul

Gul vil give en tilsvarende høj kontrast blåt, fordi det er også en primær farve som røde. Dog vil en lys gul tone bidrage til at tilføje lysstyrke til værelset når parret med røde ark. Røde vil give den dybe markeringsfarve, mens gul vil hjælpe med at holde værelset på udkig lyse og friske.

Grøn

Rød og grøn er overfor hinanden på farvehjulet, så de er komplementære karakter. De grønne farver også tilføjer en følelse af karakter til rummet og hjælper med at tæmme den levende farve af de røde ark.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com