Hvilken farve væggen med spraglede Sand fliser?

March 12

Hvilken farve væggen med spraglede Sand fliser?

Den store ting om broget sand flise er farven er så alsidige, at de ulige tekstur og tone holde det fra at være kedeligt. Det faktum, at sand er en lys neutral betyder at det går med næsten alt og giver mulighed for drastiske ændring uden store tid eller finansielle investeringer. Den vægfarve du vælger, afhænger af den samlede ønskede effekt for rummet, under hensyntagen til betragtning faktorer som belysning, anvendelse og størrelse.

Monokromatiske

En monokromatisk farveskema holder alt inden for den samme farve familie - i dette tilfælde nuancer af beige. Beige tilbyder masser af plads til tonale variation, så udforske farver som elfenben, ecru, æggeskal, putty og selv nuancer af brunt. Lysere farver vil åbne et mindre værelse, mens mørkere farver tilføje rigdom og intimitet til en større plads. Spille med tekstur til at holde rummet fra ser kedelig. Den monokromatiske beige farve resulterer i en beroligende, afslappet atmosfære, men pas på--de fleste beiges Vis pletter og kan se snavset hurtigt, så det ikke kan være den bedste farveskema for et værelse, der frekventeres af kæledyr eller små børn.

Pasteller

Parring pastelfarver med sand flise fremkalder en strandagtig atmosfære, der kan være lige så munter eller rolige som du ønsker. Pale blues og greens er mere beroligende, mens bleg ferskner og gule tendens til at være mere optimistiske. Jo lysere pastel, jo større det vil gøre rummet ser, men en lysere pastel kan lysne et ellers mørkt rum. Vælge din foretrukne farve til væggene, men holde den trim hvide eller som nøje afstemt til din flise, som du kan få til at undgå at se overdrevet. Pasteller ser deres bedste i værelser med masser af direkte sollys.

Brights

Sand flise giver en neutral baggrund for brug af lyse, mættede farver. Disse er de farver, du finde mod midten af en maling chip, og de generelt indeholder ingen hvid eller sort. Lyse farver skaber en sjov, afslappet look, der skjuler slid godt, men planlægge din farveskema omhyggeligt. Samspillet mellem brights bør aldrig være lig; Vælg en dominerende farve, der vil give omkring 60 procent af farve til rummet, en sekundær farve til at give omkring 30 procent, og en tertiær farve til at give de endelige 10 procent gennem accent stykker. Du risikerer ellers, en sjov-hus look.

Darks

Mørke farver kan skabe en varm, elegant plads med sand flise. Se nærmere på den spraglede tekstur i din flise, og bestemme markeringsfarver på arbejdspladsen. Du kan mærke subtile nuancer af grøn, blå, lilla eller orange, og dem er de farver, du bør overveje, om dine vægge. Husk på, at mørke farver tæt rummet i, så de bør være forbeholdt større værelser med masser af naturligt lys. Accent rummet med luksuriøse materialer og inventar til at holde den mørke farve ordningen fra ser trist, eller prøv subtile maling effekter på væggene til at tilføje blikfang. Male striber i samme farve men to forskellige typer af skær forvandler en almindelig væg til et sofistikeret punkt af interesse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com