Hvilken form for gardiner til brug for en strand Decor

June 9

Hvilken form for gardiner til brug for en strand Decor

Uanset hvor langt du bor fra havet, kan stranden indretning give dit hjem en lys og åben stemning, der fungerer godt i en række forskellige værelser. Fordi stilen er ret afslappet, vælge møbler er ofte en udfordring. Navnlig kan du have svært ved at finde gardiner, der giver den ideelle strand-inspirerede ser. Dog kan du vælge fra flere typer af gardiner, der tillader i lys og giver et afslappet look, der vil gøre dit hjem føles som en strand hytte.

Tynde

I et rum med strand indretning er målet som regel at holde rummet som lyse og luftige som muligt. Hvis du ikke ønsker at forlade dit windows nøgne, er lutter gardiner den bedste mulighed for at tillade i som meget naturligt lys som muligt. De er lavet af en gennemsigtig, let materiale, der giver mulighed for lys og luft til at passere ind i stuen let. Du kan finde sheers i en række forskellige farver, men hvid er en klassisk mulighed for strand indretning. Hvis du foretrækker at tilføje farve til dit værelse, vælge jordfarver som gyldenbrune, gule eller endda blå.

Voile

Voile gardiner er en anden mulighed, der passer godt i en beach-inspirerede værelse. Ligesom sheers lavet de af en let stof. Men de er semi-gennemsigtig, så de ikke er typisk så gennemsigtige som lutter gardiner. Voile stadig giver lys til at indtaste dit værelse for at skabe en lys, luftig look, der virker for strand tema. Du kan finde voile gardin i en række farver og mønstre, men klassisk hvid eller creme er den bedste løsning for strand indretning. Du kan også finde voile mesh gardiner, som har en åben-væver mønster, der giver masser af naturligt lys ind i rummet. De giver lidt privatliv, men som kan være et problem i visse værelser i dit hjem.

Linned

Hvis du ikke er bekymret for at lade lyset passere dit vindue belægninger, er den bedste løsning for en strandagtig udseende gardiner lavet af et naturligt materiale. Linned er et ideelt valg, fordi det har en kausal stil, der fungerer godt for strand indretning. Men det er en meget tungere valg end ren og skær eller voile, så det kan være en ideel løsning for et vindue til soveværelse eller badeværelse, hvor personlige oplysninger er nødvendige. Du kan finde linned gardiner i forskellige mønstre og farver, men jordfarver som beige, sand eller gul fungerer normalt bedst i et strand-inspirerede værelse.

Stribet bomuld

Bomuld er en anden naturligt stof, der kan bruges til gardin i et rum med strand indretning. Det er ikke så tung som linned, men ikke så let som lutter eller voile. Mens du kan finde bomuld gardiner i en bred vifte af farver og mønstre, kan du tilføje en smule af nautiske flair til din strand-inspirerede værelse ved at vælge et stribet mønster. Søger gardiner at funktionen blå og hvide eller røde og hvide vandrette striber for en autentisk udseende. Hvis du foretrækker en blødere look, prøve en gul og hvid eller sand og hvide striber i stedet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com