Hvilken form for gardinstænger til brug?

July 16

Hvilken form for gardinstænger til brug?

Der er mange forskellige typer af gardinstænger på markedet, hver med sit eget program. Type af gardinstang behov stort set afhænger af stil af gardin bliver hængt, samt typen vindue gardinet vil hænge i. Gardinstænger varierer ikke kun i stil, men i omkostninger. Enkel, standard gardinstænger er oftest billig, mens mere omfattende stilarter kan koste en hel del mere.

Standard gardinstænger

Standard gardinstænger er den plain-Jane hardware i verden af gardiner stænger. Brug denne type stang for mest typiske vindue behandling programmer herunder hængende sheers, bedømmelseskomite gardiner, plisserede og pjusket gardiner og endda nogle former for kapper. De fleste standard stænger er lavet af aluminium, da det er en letvægts-materiale i stand til at holde de fleste lys til mellemlang vægt gardiner og forhæng. Normalt hvid i farve, standard stænger er normalt skjult af gardinet hænge på stangen. Standard gardinstænger kommer i forskellige længder og bredder, men større stænger omfatter centrale støtte beslag ud over enden parentes, at støtte den gardin vægt uden bøjning eller bøjer.

Spænding gardinstænger

Spænding gardinstænger, også kendt som foråret stænger, passe på den indvendige ramme i et vindue og kræver ikke nogen gardiner hardware. Slutningen af stænger tryk mod væggen med gummipropper, som er perfekte til lejligheden og leje hjem beboere, som propperne vil ikke mark-up eller skader på væggen. Stængerne twist for at forøge eller formindske længden af stangen for at passe indvendigt rude indramme. Gardiner hang på disse typer af stænger med badeforhæng kroge eller ved at skubbe stang gennem hul i tæppet. Gardiner kan også hænges fra spænding stænger bruger café ringe. Spænding stænger fungerer godt med rod pocket gardiner, fane-top gardiner, nitter pos. gardiner og enhver gardin, der kan hænges med café ringe. Spænding stænger fås i mange forskellige længder og i forskellige diametre. Som standard stænger er hvid spænding stænger de mest almindelige; stænger kan dog også købes i mange farver.

Magnetiske gardinstænger

Magnetiske gardinstænger tillade gardiner til at hænge på en metal dør eller på sidelights, uden at skulle bore et hul i metallet af døren. Installation af magnetiske stænger er ekstremt let, som ingen hardware er nødvendig for at vedhæfte magneterne til metal. Magnetiske stænger fås i forskellige tykkelser og længder og almindeligvis kommer i både hvid og guld farver, mens andre farver er tilgængelige. I modsætning til gardiner suspenderet fra en vinduesramme, har gardiner hængende fra en metal dør normalt en magnetisk stang løber gennem et hul i toppen og i bunden af tæppet. Vedhæfter gardin på både top og bund holder tæppet fra svajende når døren åbnes eller lukkes og giver privatliv.

Dekorative gardinstænger

Dekorative Gardinstænger kan bruges sammen med flere forskellige typer af gardiner, der kan hænges med dekorative forhængsringe eller kapper, at drapere over stangen. Dekorative stænger kan kan være fremstillet af træ, smedejern, forskellige metaller eller PVC, og tilbyde en glat finish eller omfatter et design ætset ind i den pol overflade. Hardware bruges til at hænge dekorative polakker er normalt designet til at matche polakker, tilføje flere Forskønnelse. Dekorative endestykker, kendt som korsblomster, der normalt bruges til at drage endnu mere opmærksomhed på stængerne. Husejere kan vælge fra forskellige nuancer af hvid, mange metaller og flere forskellige nuancer og pletter af træ.

Karnap gardinstænger

Karnap stænger er designet specielt til brug på vinduer ud til bugten. Boligejere kan hænge stang-lomme gardiner, Cafe gardiner eller panelet gardiner til at dække en karnap; dog vil typen gardin anvendes afhænge hver enkelt karnap og dens vinkler. Mens standard Gardinstænger kan arbejde over hver enkelt vindue sektion i vinduet bugten, er bay stænger specielt designet til at eliminere problemer med bunching og/eller gapping på grund af ulige bay vinkler.

Traverse stænger

Traverse stænger bruges primært, når hængende knivspids plisseret gardiner. Denne form for vindue behandling hardware har evnen til at udsætte vinduet ved at trække en ledning på den ene side af stangen, knyttet til en trisse system. Traverse stænger udnytte et spor mekanisme fastgjort til et tov, der tillader gardin til at åbne og lukke svarende til opsætning af en lodret blinde. Draperiet pins tillægger stang klip, som dias på tværs af sporet, trækker gardiner åbne enten én side eller fra midten af gardiner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com