Hvilken form for Spray eller maling skal du bruge på et badeværelse vindue for privatlivets fred?

January 7

Hvilken form for Spray eller maling skal du bruge på et badeværelse vindue for privatlivets fred?

At have et vindue i dit badeværelse giver en øjeblikkelig følelse af luksus, en følelse af, at næsten umiddelbart efterfølges af spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis dit badeværelse vindue står over for en anden hjem eller placering hvor folk kan se i vinduet, vil så du ønsker lyset fra vinduet uden at se. Der er en række fremragende malbare behandlinger, der vil give dig både lys og privatliv.

Frosting

En enkel måde at bringe på privatlivets fred uden at tilføje meget farve eller tekstur er ved hjælp af en frosting spray. Tape rundt i kanten af vinduer og dække alt omkring med plast. Spray frost i niveau, selv går på tværs af en super-rene glasvindue. Anvende flere tynde lag snarere end en tyk frakke til den bedste udseende. Krænge af båndet, når du er færdig, og vinduet vil være frosted for at beskytte dine personlige oplysninger

Ætsning

Ætsning er ens i udseende til glasur bortset fra, at resultaterne er mere permanent. Ætsning løsning, som du male på vinduet vil faktisk spise overfladen af glasset. Kigge efter glas ætsning løsning, tape off dit vindue og anvendes efter producentens anvisninger. Når du fjerner løsningen, frosted dit vindue permanent. Du kan vaske vinduet uden at bekymre sig om skrabe malingen.

Blyholdig Tape

En victoriansk stil maleri behandling, rense dit windows grundigt. Placer en glasmosaikker mønster på ydersiden af vinduet med tape. Brug designet som et mønster og holde blyholdig tape på indersiden vinduesglas. Efter montering af tape, male sektioner med glas pletter. Glas pletter sælges i håndværk butikker i en bred vifte af farver. Du kan oprette udseendet af blyindfattede ruder, der er svære at gennemskue for privatlivets fred. Denne behandling kan fjernes senere, hvis du ændrer din indretning.

Glas maling

Glas maling og film er tilgængelige til tone eller plette dit glas eller gøre dine glas uigennemsigtig. En vigtig faktor i anvende maling på en hård, jævn overflade er ofte anvendelsen af en primer, der vil holde sig til glasset. Vælg en primer designet til glas applikationer og følge anvisningerne fra maleri præcis af de bedste resultater. Malet glas er ofte sårbare over for ridser, så du kan være nødvendigt at tage sig rundt om vinduet for at holde overfladen i god reparation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com