Hvilken fugl frø gøre sydlige Ohio fugle som bedst?

June 27

Hvilken fugl frø gøre sydlige Ohio fugle som bedst?

En bred vifte af fugle besøg foderautomater i det sydlige Ohio. Mest er almindeligt set spurve, gærdesmutter, Mejser, bluejays, sorgens duer, østlige towhees, dark-eyed juncos, tuftede Mejser, hus finker, amerikanske goldfinches, white-breasted spætmejser, dunede spætter, red-bellied spætter og den nordlige kardinal, som er tilstand fuglen.

Sort olie solsikkefrø

Fyld din frø feeder med sort olie solsikkefrø til at tiltrække den bredeste vifte af fugle. Det er en favorit for de fleste Ohio fugle, høj i olie, lille nok til små fugle at spise, og har en tynd, let åbnede shell. Brug afskallede solsikkefrø, hvis rod under foderautomater generer dig. Stribet solsikkefrø, mens OK for større fugle, som kardinaler, jays og grosbeaks, har en hårdere shell. Det værste valg er billige, blandede frø, fordi fuglene vil hakke gennem det leder efter hvad de foretrækker, kassere resten på jorden.

Speciale foder

Hænge separat foderautomater med forskellige fødevarer, hvis du ønsker at tiltrække mere af en bestemt type fugl--halvtosset majs og hirse for duer; jordnødder til jays, spætmejser og spætter; og Nyjer til finker, især amerikansk goldfinch. Mens finker som sort olie solsikkefrø, fest de på Nyjer, et varemærkebeskyttet navn for frø af Guizotia abyssinica plante. Selvom ofte kaldet tidsel frø, kommer det ikke fra tidsler.

Nektar

Udbudt en nektar feeder til ruby - throated kolibrier. Gøre nektar ved at tilføje en del sukker til fire dele kogende vand. Omrøres og afkøles den. Opbevares i en lukket beholder i køleskabet i en uge. Tilføj ikke nogen rød farve og brug ikke honning, hvilket øger risikoen for skimmel. Skyl foderautomater med varmt vand hver gang du genopfylde dem, som bør være hver tre til fem dage.

Frugt spisere

Fyld en platform feeder med orange halvdele, hakkede pærer, æbler og vindruer til at tiltrække Baltimore orioles. Orioles sommer i Ohio, hvor de også drikker fra nektar foderautomater, så sydpå for vinteren. Frugten også tiltrækker cardinals, waxwings, grosbeaks og spætter.

Vand

Give vand til drikke og bade, og du vil tiltrække så mange fugle som deres foretrukne birdseed vil. Bruge lavvandede fartøjer med ru overflader, såsom cement eller terra cotta. Holde dem rene af skrubbe med en 10 procent blegemiddelopløsning hver uge. Skyl godt og genopfylde med rent vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com