Hvilken gødning indeholder rød fosfor?

March 11

Hvilken gødning indeholder rød fosfor?

Rød fosfor er afgørende for væksten af sunde planter af enhver slags. Rød fosfor blander med næringsstoffer i jord til form ioner, som gør det lettere for planter til at optage disse næringsstoffer, såsom ilt og brint. Jorden naturligt indeholder fosfor, men det kan blive opbrugt, gør gødninger med rød fosfor nødvendige for sund plantevækst.

Superfosfat gødning

Superfosfat gødning er lavet min blanding rød fosfor med svovlsyre. Den resulterende blanding er fosforsyre, som føjes derefter til gødning at gøre superphosphat gødning. Superfosfat gødning har mellem 16 og 20 procent phosphorsyre. Hvis denne procentdel er steget til mellem 35 og 38 procent, er derefter gødningen klassificeret som en dicalciumphosphat superfosfat.

Orthofosfat gødning

Orthofosfat gødning er faktisk superphosphat gødning, der er blevet brudt ned i sin enklere komponenter. Disse komponenter kaldes orthofosfat enheder og indeholder typisk mindre rød fosfor end superphosphat fertiliers. Orthofosfat befrugter er ideel til jord, der ikke er alt for stærkt forarmet af fosfor. En fosfor niveau test skal udføres for at fastsætte din jord fosfor.

Fosfor-baseret gødning

Fosfor-baseret gødning er simpelthen gødning, der har uændrede fosfor tilføjes. Dette er den enkleste af alle de røde fosfor-baseret gødning, men det er ikke mindre effektiv. Rød fosfor er ofte typen af fosfor bruges i fosfor-baseret gødning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com