Hvilken højde skal jeg hænge skab reoler?

August 11

Hvilken højde skal jeg hænge skab reoler?

Der er ingen faste regel om højderne på som skal du hænge dit skab reoler, men nogle generelle tommelfingerregler kan hjælpe med at guide dig i din planlægning. Hvert medlem af familien har forskellige opbevaringsbehov, så du bør tilpasse skabet så meget som muligt for hver person. Mens små børn har brug for lav opbevaring, kan forældre bruge den øverste plads for deres egen overløb. Teenagere kan har brug for plads til tøj og tilbehør eller sports gear. Skabe give både organisation og opbevaring, men for at tillade dem at ændre sammen med deres brugere, er det bedst at installere hylder i varierende højder.

Høj hylder

Hylder placeret over skulderhøjde tillade dig at drage fordel af ubrugt plads i nærheden af loft i høje skabene. Gemme letvægts elementer i denne højde, som Tom kufferter, hat kasser, årstidens tøj eller ferie dekorationer. Du kan også placere elementer, som du sjældent bruger eller ønsker at holde skjult eller beskyttet på disse hylder. For eksempel, tilbyder de et godt sted at skjule feriegaver fra snooping børn. Installere en hylde langs bagvæggen eller dække bagsiden og to sidevægge for mere plads.

Eye-niveau

Hylder placeret inden for rækkevidde fra skulderhøjde til øjenhøjde tilladelse jer hen til uden sammenligning se efter hvad du har gemt og de tilbyder et sted at holde tunge ting uden at skulle løfte dem overhead. Disse hylder giver opbevaring for nogle af dine mest anvendte elementer eller elementer du bruger ikke rutinemæssigt, men kan have brug for hurtig adgang, som gemte dokumenter eller sportsudstyr. Efterlade tilstrækkelig plads under hylder til en bar til at hænge tøj, eller køre en serie af jævnt fordelt hylder op én side af skabet for foldede varerne af tøj. Dette gamle hus hjemmeside tyder på begrænse sådanne hylder til en højde af 10 inches, så du ikke behøver gå igennem en stor bunke for det ønskede element.

Talje-High

Talje-høje reoler giver mening for den største del af dit skab, hvis du har ingen tøj hængende under højere hylderne. Disse hylder også arbejde godt på sidevæggene af skabet. Bruge beholdere til at konvertere åbne reoler til opbevaring for mindre stykker eller dividers at adskille større cubby huller i zoner hvor tilbehør er sorteret og fuldt ud på at gøre at finde et element, hurtig og enkel. Høje cubby huller tillader dig at gemme støvler, tasker og rygsække. Afsætte en lille hylde til at holde alle de elementer, du bærer i dine hænder eller lommer, som du går ud, som tegnebogen, telefonen, nøgler og loose change.

Lav hylder

Lav hylder gør god sund fornuft lagerplads til fodtøj og meget tunge genstande, der ville være farligt at gemme på en højere hylde. Enkelt hylde, to - og tre-lags muligheder for sko giver dig mulighed at tilpasse plads til dine behov, eller du kan købe flytbare multi-level enheder for at stable og opbevare sko, hvis du har mere end der er plads på en enkelt hylde. Enhederne gøre rengøring lettere, da du blot trække ud en reol til at fjerne alle dine sko til at rense hylde nedenfor. Gary M. Katz Online website tyder på en syv-tommers hylde afstand til sko og en 15-tomme eller højere clearance for støvler. Korrekt opbevaring beskytter dine ejendele fra unødvendige slid og skader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com