Hvilken højde skal jeg lave krybbe?

April 13

Hvilken højde skal jeg lave krybbe?

Barnesenge er små senge, der giver babyer og småbørn med sikker og komfortabel sovende miljøer. De har høje slidsede sider at lade barnet Se hendes omgivelser samtidig forhindre hende i at falde fra sengen. Krybber har ikke typisk justerbar højder men har understøtter, der gør det muligt at hæve eller sænke madrassen.

Madras placering

Når en baby er første overføres fra en bassinet til en krybbe, sædvanligvis mellem 2 og 3 måneder gammel, madrassen er normalt placeret på sit højeste niveau at overføre barnet ind og ud af sengen let. Hvis krybbe er udstyret med en port, der foldes ned eller en side, der bevæger sig op og ned, bør det være mindst 9 inches over madrassen overfladen sænket i stand til at forhindre, at barnet falder over rælingen. Når side eller gate er rejst, skal det være mindst 26 inches over støtte under madrassen.

Justering af retningslinjer

Efterhånden som barnet vokser og bliver mere aktive, bør madrassen justeres. Den første tid barnet sidder uden bistand, sænke madras til at forhindre hende i tumbling ud af krybbe. Lavere madrassen igen når barnet står på hendes egen og begynder at udvikle klatring færdigheder. Når barnet når en højde på 35 inches, er det tid for hende at blive fjernet fra krybbe og begynde at sove i et lille barn, barn eller twin size seng, som hun er tilbøjelig til at kravle ud af krybbe, selv med madras i sin laveste position.

Slats og afskærmet rum

Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission bør lameller, der understøtter madrassen ikke mere end 2 3/8 inches fra hinanden til at forhindre barnets krop eller dele af kroppen i at sidde fast, hvis han er adræt nok til at hæve madrassen. En fuld størrelse krybbe er 52 inches lang og 28 inches lang. For at sikre, at der er ikke plads for barnet at få hans arme, ben eller hoved fast mellem madrassen og barnesengen ramme, madrassen bør være 51 3/4 inches lang af 27 ¾ tommer bred. Hvis du kan passe to fingre mellem siden af madrassen og barnesengen væg, madrassen er for lille og skal udskiftes.

Tips og råd

Hvis udbyderen af børnepasning er mere end 6 fod høje, kan han finde højden af krybbe stammer ryggen når omsorgen for barnet. Knælende på en robust skammel ved siden af sengen letter modtrykket. For at eliminere behovet for at købe en almindelig seng, når barnet voxer krybbe, købe en tremmeseng, der konverterer til et lille barn seng, som sidder tættere på jorden og har beskyttende side lameller faldsikringsanordninger fra sengen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com