Hvilken indstilling skal angives Edgeguard Mini til græsfrø?

March 28

Hvilken indstilling skal angives Edgeguard Mini til græsfrø?

Lad Scotts Edgeguard Mini broadcast sprederen navn narre dig. Den Edgeguard Mini kan rumme op til 5.000 kvadratfod af græsplæne produkter, såsom gødning og frø. Med dial indstillinger fra 2 til 15, kan denne broadcast sprederen håndtere en bred vifte af forskellige størrelser produkter. Hvornår anvende græs frø til en ny græsplæne eller reparation bare pletter, sæt den orange dial-13. For overseeding programmer, indstillet på drejeknappen for at 7 1/2. Ved hjælp af din Edgeguard Mini broadcast sprederen korrekt vil sikre nøjagtige, selv dækning og reducere spilde kostbare frø.

Edgeguard funktioner

Scotts patenterede Edgeguard funktion kan bruges til at stoppe spredningen af lawn care produkter langs fortove, blomsterbede eller enhver overflade. Justerbar dias løftestang på bagsiden af Sprederen kan flyttes til ene eller den anden side at blokere spredning til højre eller venstre. Den Edgeguard Mini talehastigheden automatisk af flow til at kompensere for de mindre område. Ved at anvende produktet kun hvor du ønsker det, hjælper Edgeguard for at reducere affald, oprydning og miljømæssige indvirkning.

Hvordan man bruger

For at komme i gang på at sprede din græsfrø, først fyld tragten, eller de vigtigste spanden, med frø. Drej dine opkald til en passende indstilling for nye græsplæner eller bare steder (13) eller overseeding (7 1/2). Hvis du vil anvende produktet, begynde at gå i et langsomt tempo i omkring fire fødder i sekundet. Kan du praksis således at du begynder at få en fornemmelse for det rigtige tempo. Hvis du går for langsomt, flere produkter vil blive brugt, det du går for hurtigt, efterkommere vil blive spredt alt for tynd. Ikke trække på aftrækkeren først og derefter begynde at gå. Dette vil dumpe en stor portion ud før agitatorer start roterende. Begynde at gå og derefter trykke på aftrækkeren.

Ansøgning Tips

Scotts Edgeguard Mini broadcast sprederen har en skår bredde af fem fødder. Anvende græsfrø jævnt over jeres plæne kan være tricky med ulige-formet områder. For rektangler, gælde to header strimler langs hver ende efter et sted at dreje rundt, og derefter gå frem og tilbage ved hjælp af dit hjul linje som en guide til hvor det sidste spor blev lagt. For uregelmæssig formet områder, anvende en stribe af frø rundt hele omkredsen, så gå frem og tilbage ved hjælp af de forud fastsatte strip som et vendepunkt. Når du tænder i enhver situation, Sørg for at give slip på udløseren.

Efter ansøgning

Når du har jævnt din græsfrø, feje væk enhver græsfrø, der kan have fået på fortove eller veje eller i blomsterbede. Dette trin er vigtigt, især hvis du har anvendt en igangsætter gødning efter frø. Gødning tilbage på fortove kan vaske i storm afløb og i sidste ende i grundvandet. Fjern eventuelle resterende produkt i sprederen og erstatte det tilbage til dets oprindelige taske. Udviske alle restkoncentrationer over plænen og gemme din Edgeguard Mini på et tørt sted.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com