Hvilken installationstype skal du for manipuleret hårdttræ?

January 6

Hvilken installationstype skal du for manipuleret hårdttræ?

Korrekt installation hardwood etager er afgørende for deres holdbarhed, skønhed og kvalitet. Dårlig installation kan resultere i skæv, revnede eller gabte bestyrelser, en ujævn overflade eller en lidet flatterende design. Det kan endda føre til fugtskader så alvorlige hele gulvet har at blive erstattet. Manipuleret hårdttræ gulve har flere installationsmuligheder end andre typer af trægulve.

Fleksibiliteten i manipuleret hårdttræ

Mest manipuleret gulve er kompatibel med alle fire hovedtyper af hårdttræ gulvbelægning installation: sømning, limning, hæftning og flydende. Undtagelser findes, men så tjekke med producenten eller hyre en ekspert. Manipuleret gulve er også en af de bedste typer af hårdttræ gulvbelægning at installere med radiant opvarmningsanlæg.

Universel anbefalinger

Visse anbefalinger gælder for alle typer af hårdttræ gulvbelægning. Altid leje en ekspert, hvis du er usikker på hvordan man korrekt installere gulvet. fejl kan være dyrt og kan ende med at ruinere din investering helt. Acclimate træ i mindst fire dage på webstedet før du installerer, og holde fugtighed mellem 45 og 65 procent. Fjern gamle gulvbelægning mindst én dag før du installerer et nyt - inklusive alle sokler og moldings - og rengøre og niveau undergulvet. Professionelle installatører kan sandsynligvis gøre disse opgaver for dig, men de vil sandsynligvis koste ekstra.

Sømning vs hæftning

Søm bruges oftest til solid hårdttræ gulvbelægning, men de arbejder også for sorten manipuleret. I denne metode, er planker fastgjort til et undergulv med jævne mellemrum ved hjælp af 2-tommer sømning klamper, en sømpistol, specielt designet til trægulve og en hammer. Tilsvarende, 1 1/2 til 2 tommer hæfteklammer kan bruges, selvom denne metode kræver installatører særlig opmærksomhed til producentens anbefalinger. Forskellige mærker kræver forskellige korte størrelser, og virksomheder anbefale ofte en bestemt type af pneumatiske korte pistol for deres gulve. Sømning og hæftning give installationsmetoder ikke berørt af luftfugtighed, men de tager mere tid end andre teknikker.

Limning vs flydende

Manipuleret gulve kan også være limet ned eller flød over undergulvet. Når trægulve er limet ned klæbemiddel eller naturlige er harpiks fordelt med en producent anbefalede murske og så fastgøres til undergulvet. Limen påføres de tunge og not kanter af hver hårdttræ strimmel i flød gulve. En tynd, fugt-resistente polstring er placeret over undergulvet og derefter limet gulvet er "flød" over polstring som ét stort stykke. Svømmende gulve er fastgjort til væggen på kanten af rummet i stedet for at være sikret med jævne mellemrum i hele rummet. Svømmende gulve, navnlig giver flere fordele sammenlignet med andre installation teknikker, ifølge World ordet dækker Association: de er mere modstandsdygtige over for fugt, reducere støj, giver god varmeoverførsel og er blødere under fode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com