Hvilken lim bør man bruge med 24 tommer keramiske fliser?

March 27

Bruger den rigtige lim til en flisebelægning projekt er afgørende for langvarig, flotte fliser. Når 24 tommer fliser anvendes er korrekt limen endnu vigtigere. Men der er flere aspekter end bare størrelse i at vælge den korrekte lim for 24 tommer fliser. Det er også vigtigt at se på underlaget, flise opbakning og limen anbefalet af flise producent eller levering selskab.

Substrat

Hvor fliser vil blive placeret spiller en central rolle i bestemmelse af den rigtige lim til at bruge. Fliser, der angives på beton eller cement board fungerer bedst, når en cement-baserede thinset bruges. En thinset er en blanding af vand, cement, methylcellulose og lidt sand. Dette fungerer godt for permanent limning de store fliser til en hård overflade, der ikke vil bøje sig over tid. Denne stil af selvklæbende bør ikke anvendes til undergulve, der tilbyder flere give som en krydsfiner undergulvet. Krydsfiner undergulve vil tilbyde den bedste limning med fliser anvendes en epoxy eller økologisk klæbemiddel. Denne stil af lim tilbyder en mere tilgivende obligation til overflader og anvendes normalt med en murske. Cement gylle kan bruges til at sætte fliser op på en våd, ikke-cured gulvplads.

Flise opbakning

Forskelle i flise opbakning vil også bestemme mængden af klæbemiddel til at bruge med alle slags flise. En glat bund flise vil kræve anvendelse af mindre klæbende end med en porøs overflade. LUG-bund fliser kræver en meget anderledes udligningsmetoden end glatte fliser. Når fliserne er tyndere, skal mindre lim lim bruges. Store 24 tommer fliser bruger typisk mere lim end mindre fliser. Store fliser kan være glat eller ru på bunden, så være opmærksomme på dette faktum, når du anvender lim på gulvet.

Producentens anvisninger

Hver flise producent har en specifik metode til at anvende deres fliser på gulvet. Sørg for at omhyggeligt læse og Følg eventuelle instruktioner, der følger med din store fliser eller andet de kan knække eller trække væk fra gulvet bundlag. Ud over vejledningen lim anbefale de fleste fremstiller også en bestemt slags murske og selvklæbende breder sig til deres fliser. Hensigten er at forhindre, at lim udvaskning til overfladen af fliser og også at sikre, at nok lim bruges til at holde fliser på gulvet. Hvis du er usikker på hvad producenten anbefaler til din 24 tommer fliser, så spørg en flisebelægning ekspert på den placering, hvor du købte din fliser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com