Hvilken lim skal jeg bruge til fastgørelse Molding til væggen?

September 6

Væg molding bruges langs toppe og bunde af vægge til at forbedre udseendet langs gulvet og loftet ved at tilføje en subtil kontrast hvor muren opfylder gulv eller loft. Molding kan købes i lange stykker med et vilkårligt antal designs skåret i det og er relativt nemme at installere. Det mest vigtige ting at planlægge er typerne af klæbende materialer du skal sikkert og korrekt installere støbning.

Væg klæbemiddel

Når du anvender kantlisten på væggen, skal du sikre det på med fælles væg klæbemiddel. Vær sikker på at få en urethan-baseret, tunge væg eller trælim. Dette vil typisk komme i en tube ligner caulk og kan anvendes i lange strimler ved hjælp af en fugepistol. Du skal nok til at gøre flere går op og ned på væggen, hvor du vil installere støbning. Styrken af limen bør ikke være et stort problem, som ethvert kommercielt tilgængelige væg lim vil være rigeligt stærk nok til at holde molding til wall materialet.

Negle

Mens ikke så meget et klæbemiddel i ordets traditionelle forstand er standard tømrere negle stadig en integreret del af at sikre molding til væggen. Negle skal være lang nok til at gå gennem støbning og sikkert ind i væggen, men stadig tynd nok til at være let malet over, når støbning er installeret. Støbning vil blive placeret på væggen over den traditionelle selvklæbende og yderligere sikrede bruger neglene på hver anden mur stud.

Caulk

Caulk spiller en mere overfladisk rolle end enten væg lim eller negle i installationen af støbning. Bruge alle let tilgængelige mærker af standard caulk sammenholdt med en fugepistol til at anvende en tynd linje langs alle leddene i støbning. Hjørner og sømme hvor to stykker samles bør få en lys anvendelse af caulk at skjule knæk. Overskydende skal tørres væk før maleriet at undgå ufuldkommenheder og bump langs sømme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com