Hvilken måde at gøre hullerne i afløbet flise ansigt?

October 10

Landskab drain fliser er perforeret rør indrettet til befordring af overskydende vand fra mættede jorden til en tør område eller dræning grøft. Installation af dem er en af de mest effektive langsigtede løsninger for fattige værftet dræning, men fliserne skal lægges korrekt. Hvis de fliser du bruger har kun perforeringer langs den ene side, skal hullerne nedad. Fliser skal være klemt inde mellem tykke lag af vand så enhver afstrømning, som ikke flyder ind i rørene flyder mod udstødningsåbning.

Planlægning

Før du bryde jorden for at lægge drain fliser, skal du oprette en byggeplan. Fliser arbejde mest effektivt, når de er lagt i en straight, direkte sti som flere kurver stien har, jo større chancer, der er på vej til at blive tilstoppet. Identificere vandlidende bløde steder og områder hvor vandpytter form. Gøre en simpel skitse af din værftet, og tegne en vej at køre gennem disse områder til stikkontakten.

Forberedelse

Grave ud trench afløb fliser er de mest besværlige del af processen. Renden skal være 8 til 12 inches lang og omkring 18 inches dyb til at rumme 4-tommer fliser. Grave vægge på en kurve til at danne en U form og hældning bunden overfladen ned på en 1-tommer tilbagegang for hver 4 fødder af afstand så vand strømme mod udstødningsåbning.

Installation

Når hele fundamentet er gravet ud og fyldt med en 6-tommer lag af grus, kan du lægge drain fliser. Sæt dem i midten af renden med perforeringer vender nedad. Da du lå hver længde af røret, skal du trække en afløb sok over det at beskytte det fra små vragrester partikler. Bruge albue stik til leddene fliser, hvis stien har alle kurver og T-stik i lige dele.

Skjuler fliser

Når fliserne er lagt i renden, skjule dem er enkle, men holde diagrammet bygningen i tilfælde af at du skal have adgang til fliserne i fremtiden. Dække rør med en anden 6 inches af grus til at bremse strømmen af vand og blok debris. Udfyld de resterende grøft med en blanding af sand og snavs, og plante græsfrø over overfladen, så det ikke vaskes væk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com