Hvilken måde at lægge tæppe polstring?

January 4

Æglæggende tæppe er et job, store, dyre, og en vigtig del af det, der ofte ikke er overvejet grundigt nok lægger tæppe pad. Kvalitet polstring er fundamentet for dit tæppe og korrekt installeret, kan føje år til livet i din nye gulvbelægning. Her er nogle retningslinjer om, hvordan at lægge polstring korrekt.

Forbereder gulvet

Kontroller alle rester af gamle tæpper fjernes og gulvet er renset. Hvis gulvet er konkret, skal du forsegle det først før limning ned i puden, og fastklæb tack strips omkring kanterne. Hvis gulvet er krydsfiner, skal du søm tack strips omkring kanterne. Planlæg hvordan du vil skære, søm og lægge den nye tæppe, så du ved, hvordan man lægge puden.

Skære puden

Tykkelsen af puden er op til dig, men generelt, tykkere, tættere pads er nemmere at skære præcist. Skåret puden, så kanterne vil dække tack strips. Måle puden ved at lægge det ud på gulvet, så sømmene køre vinkelret på den nye tæppe sømme.

Æglæggende puden

Lægge tæppe pad, så det er vinkelret på den retning, du har planlagt at installere løber. Begge lag støtte hinanden på denne måde mod den konstante angreb af daglige trafik. Tape alle pad sømme for at holde dem fra at flytte eller krybende under gulvtæppet.

Fastgørelse og pudsning puden

Bruger korte pistol eller korte hammer, tack tæppe pad langs dens sømme. Suppleant hæfteklammer på modsatte sider af sømmen, så at ingen to hæfteklammer står over for hinanden på tværs af en søm---ellers puden kan rive når de udsættes for stress af trafik på gulvtæppet. Brug et tæppe kniv til at trimme pad som tæt på kanten af tack strimler som muligt, forlader stifter nøgne til fastgørelse af gulvtæppet.Hvis gulvet er konkrete, tilskåret puden til størrelsen af rummet. Ved hjælp af en caulk pistol, sprede lav volatilitet lim langs kanterne af puden og stribe områder inde i kanterne så pad vil være jævnt fastgjort til gulvet. Anvende X'er eller back-og-tilbage kruseduller af lim på bagsiden af puden og derefter lægge den. Da limen tørrer, skubbe sømmene så tæt sammen som muligt for at undgå slitage langs sømme.

Hvis tæppet skal være fastgjort med tack strips, installere dem langs væggene først, så læg puden, trimme det tæt på indvendigt kant af strimler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com