Hvilken maling farve går med gråt tæppe?

January 29

Hvilken maling farve går med gråt tæppe?

Hvis du har lige flyttet ind i et hjem, der har grå tæpper, eller har forsøgt at finde ud af hvordan man laver den grå tæppe i dit soveværelse eller stue ser sit bedste, der er masser af farver at vælge imellem, vil gøre dit space kommer til live. Den farve, du vælger til accent dit gråt tæppe bør afspejle din personlighed, samt slags følelse, du ønsker gæsterne at opleve, når de kommer ind i lokalet.

Lilla

Gråt tæppe, der er en dyb eller trækul sort lilla vægge er et godt supplement. Fed nuancer af lilla, såsom aubergine eller aubergine, gøre den grå løber elegant og underspillet, og du kan accent rummet med møbler i grå og lilla nuancer. For eksempel, en grå sofa i en lidt lysere nuance end tæppet er ideel, og hvis vigtigste væggen i lokalet er malet aubergine, smide puder til sofaen kan funktionen lysere nuancer af lilla ligesom lavendel. En lilla lænestol eller lampe også skiller sig ud mod en grå tæppe at fuldføre udseendet.

Gul

Gul supplerer gråt tæppe af en lysere nuance og ser attraktivt ud i rum som barnets børnehave. Bruge pastel gul til at dekorere de vigtigste væggen i børnehaven; gul linned ser finurlig og lyse i et lokale, hvor grå tæpper. For en mere sofistikeret grå og gule design ordningen i områder som stue eller den, skal du bruge en lidt federe række gul til at dekorere den vigtigste væggen eller grænser af væggen. Gul er bedst parret med gråt tæppe, der er lidt mørkere.

Grøn

For et rum, der fremmer fornyelse og afslapning, par gråt tæppe med grønne vægge. Mørk grå tæppet går godt med en kelly grøn accent væg; lysere nuancer af grå supplere pistacie eller sea skum green-farvede vægge pænt. Grå møbler fungerer godt i et rum med denne udsmykning ordning samt; en mørk grå chaiselong med en grøn kaste tæppe eller en underspillet grå læsning stol med en grøn kaste pude gør grå tæpper og grønne accent væggen især iøjnefaldende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com