Hvilken olie til brug for kirsebærtræ

April 15

Kirsebærtræ er en af de mere vanskelige woods til slut at træet har en høj korn uoverensstemmelse. Det betyder, træ varierer fra ekstremt hårdt og ikke-porøse meget bløde og porøse i andre sektioner. Du bruge naturlige olier som en finish, som giver dig en større grad af kontrol over det endelige resultat, da du kan ansøge olien igen, efter behov.

Typer af olier

Der findes flere typer af olier du kan bruge til at arbejde med kirsebærtræ, lige fra valnød til hørfrø til tung olie. De to sidstnævnte er de mest almindeligt anvendte for skoven af alle typer. Finish olier er unik, idet de hærde når de tørre, hvilket gør dem ideelle til brug som en færdig frakke til skoven som kirsebær, da de tilføjer et beskyttende lag. De er også ideelle, fordi de er helt naturligt snarere end kemisk.

Forberedelse

Mens blødere woods kræver slibning, forsegling og før påfyldning før enhver form for finish anvendes, gør kirsebærtræ generelt ikke. Da det er en tæt-gransket, stram-kornet træ, alt du behøver at gøre er sand det glat før du anvender olierne. Men én ting at bemærke om olie finish er, når de anvendes de vil forårsage overfladen af træ til at puste lidt, eller svulme, og yderligere slibning er nødvendig.

Efterbehandling

Den bedste metode for efterbehandling af kirsebærtræ med olie er at anvende olien og lad det tørre i 24 timer. Den følgende dag, glat ned overfladen med ståluld og olie, der har været tyndet ned lidt med mineralske spiritus. For de porøse sektioner af træ, du vil bruge mindre olie end på de ikke-porøs sektioner, og du bliver nødt til at anvende flere frakker, at lade hvert lag tørre i 24 timer. Proces skal gentages for omkring en uge, indtil du opdager gulvet endelig tager på, skinnende finish du leder efter.

Kvaliteten af olien

Når du køber din olie for kirsebærtræ, skal du kontrollere, at olien er stadig god. Da olie er et naturligt produkt, kan det gå harsk, eller drej til bad, hvis det ikke er lagret korrekt. Olier skal altid opbevares på et køligt, mørkt sted. Du kan fortælle, hvis en olie er dårlig, fordi det vil have plettet sektioner i beholderen og når den åbnes, det vil have en udpræget harsk duft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com