Hvilken procentdel af mennesker at gøre deres senge i morgen?

May 16

Hvilken procentdel af mennesker at gøre deres senge i morgen?

Procentdelen af mennesker, der gør deres senge i morgen i Amerika er forholdsvis høj. 2011 meningsmåling af nationale sove instituttet rapporteret et tal på 71 procent. En lignende statistik udsprang af en 1993 rapport af Leo Burnett reklamebureau, som fandt, at 74 procent redte senge dagligt. Mens nogle undersøgelser viser, at folk sove bedre i et ordnet miljø, viser mindst en undersøgelse, at forlade sengen beskaffenhed natursti kan være sundere.

Nationale søvn Foundation meningsmåling

Nationale sove Foundation (NSF) "soveværelse meningsmåling" var baseret på svar fra 1.500 tilfældigt udvalgte personer i USA mellem 25 og 55. De adspurgte, der sagde, at de gør deres senge dagligt blev 19 procent mere tilbøjelige til at rapportere regelmæssigt at få en god nats hvile. Samlet set sagde respondenter, rene lagner, en behagelig soveværelse og et ryddeligt bed hjalp dem til at sove længere.

Leo Burnett rapport

I 1993 spurgte en reporter for "New York Magazine" forskning, afdelingen for Leo Burnett, en verdensomspændende reklamebureau, at give oplysninger om amerikanske vaner. En af forfatteren spørgsmål angår hvordan amerikanerne gøre deres senge. Rapporten sagde, at mens de fleste lavet deres seng dagligt, 21 procent gjorde så lejlighedsvis og 5 procent aldrig gjorde. Derudover rapporterede agenturet, at 3 procent af amerikanerne, herunder dobbelt så mange mænd som kvinder, ændret ark dagligt.

Online kommentar

En afslappet syn på lejligheden terapi hjemmesiden i 2009 stillede læsere hvis de regelmæssigt gjort deres senge. Af de 35 mennesker, der reagerede, sagde 24 at de var afsat til at gøre deres senge dagligt. En læser mente at forlade huset uden at gøre så var umuligt, mens en anden sagde, at en "også-perfekte seng er uindbydende." Mange bemærkes, at fuldføre opgaven gør dem føler sig godt og tager kun minutter at udføre.

Støv mide undersøgelse

Forskere ved Londons Kingston University i 2005 opdagede støv mider trives i senge, der er foretaget. De bemærkede, at en gennemsnitlig seng i Storbritannien kunne husstøvmider op til 1,5 mio. Sengetøj indeholder skalaer af menneskelige hud og fugt fra kroppen under søvn, som begge er nødvendige for bugs' overlevelse. Støvmider er et stort problem for mange mennesker, der har astma. Kingston University konkluderede, at folk skal forlade sengetøj udsat for luft, så støvmider vil dehydrerer og dør.

Støvmider er endnu ikke et problem i tørre klimaer, viser forskning af Denvers nationale jødiske Hospital, et institut fokuseret på allergi og astma. Støvmider overleve ikke i hjem hvor relativ luftfugtighed er mindre end 60 procent, fordi de kræver tilstedeværelsen af en svamp kaldet aspergillus, der kun vokser i fugtige forhold. Colorado State University andelsselskab udvidelse bemærker, at aspergillus aids støvmider ved at gøre menneskelige skæl mere fordøjelig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com