Hvilken retning skal en loftventilator henvende?

July 27

Loft fans bruger langt mindre energi end luftkonditioneringsanlæg, omtrent den samme mængde energi som det tager for at magten en 100-watt pære. Kører fans i sommeren gør værelser føle køligere og tillader folk at indstille termostater højere. I vinteren, kan loft fans også være løbe for at hjælpe bedre fordele den varme luft allerede i rummet.

Sommer køling effekt

Loft fans nedbringe ikke temperaturen i et rum, de gør bare det føler, at vejen fra vind-chill effekt de skaber. Turbineblade er drejet i en vinkel så at dreje vingerne mod uret med en mellemlang eller høj hastighed bevæger sig luft. Den resulterende vind fordamper fugten fra huden og gør folk føle køligere. Stående direkte under fan, bør du føle en kølig vind, når ventilatoren roterer korrekt. Større værelser muligvis mere end én fan at røre luften nok, så det dækker hele området.

Varme fordeling i vinter

En switch på de fleste fans vender motoren, så knivene kan dreje med uret i vinter, som effektivt ændrer konfigurationen af hvordan knivene skær gennem luften, forårsager luft til at bevæge sig anderledes. Kører en fan i vinter styrker varm luft, der steg til loftet ned mod de lavere niveauer af rummet. I koldt vejr, med loft fan til at reducere antallet gange en ovn cykler fordi den varme luft, der ville have været spildt på loftet plan er bragt til termostat niveau. Termostaten sanser varme og ovnen forbliver slukket. Med blæseren roterer med uret, cirkuleres luften opad, så tilbage ned langs kanten af rummet. Fans bør køres ved lav hastighed i kolde måneder at forhindre nogen vind-chill effekt.

Milde vejr dage

Vinteren er den eneste gang roterende loft fans uret giver mening. Milde vejr kan blive for varm at føle sig godt tilpas, men ikke varm nok til at retfærdiggøre kører klimaanlægget. En ventilator i loftet brise hjælper holde folk følelsen cool og i en langt lavere pris end ved hjælp af aircondition.

Løb Fans alle dag

I sommer, skal loft fans kun bruges, når folk er til stede i rummet da lufttemperaturen er uændret med en ventilator kører. Holder blæseren på, når ingen er nuværende simpelthen spild af elektricitet. Men da loft fans påvirker rumtemperaturer i vinter, fans kan holdes kører uanset om folk er til stede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com