Hvilken retning skal loft Fans tænde for AC?

April 24

Hvilken retning skal loft Fans tænde for AC?

Loft fans arbejde på to måder. De kan enten Drej med uret for at cirkulere luft trak op fra gulvet, eller de kan dreje mod uret til at cirkulere luften skubbet fra loftet. Hvis ikke du er sikker på, hvilken retning for at slå din loft fan så du kan føle lettelse fra sommervarmen, læse din fan anvisninger omhyggeligt.

Mod uret

De fleste loft fans Drej mod uret i enten at støtte eller erstatte aircondition om sommeren. Fans skubbe varm luft fra loftet, tvinger den til at blande sig med kølig luft pooling nær gulvet. Dette fordeler jævnt stuetemperatur. Selvom rummet føles køligere, reducere loft fans faktisk ikke tempreature; de skabe en vind-chill effekt svarende til ridning i bilen med windows eller nyder en kølig brise på en varm aften. Når luften bevæger sig på tværs af din hud, forårsager det din sved til at tørre hurtigere, køler dig af i processen.

Med uret

Loft fans bør Drej med uret om vinteren. De fleste fans har en lille omskifter på bunden, der skifter vinger retning. Læs omhyggeligt instruktionerne for dit loft fan før overgangen. I urets retning, loft fans trække varm luft fra nederst halvdel af rummet og sende den på tværs af loftet og tilbage mod gulvet. Varm luft blander sig med lommer af kølig luft og udligner rumtemperaturen. I vinteren, så hold din fan den laveste indstilling til at holde fra at føle en Vindchill.

Sommer Tips

Køre din loft fans sammen med din klimaanlægget for maksimal kølende effekt om sommeren. I stedet for dvælende rundt ventilationskanaler og AC Vinduesenheder, bliver kold luft gennemtrænger dit hjem. Cirkulerer kold luft effektivt betyder, at du kan slå ned din air conditioner fra dens højeste indstilling til at spare energi og stadig føle sig cool.

Vinter Tips

I vinteren, Kør loft fans med dit varmesystem, tvunget-air. Jævn fordeling af varmen vil lade dig slå ned din termostat, spare penge på varmeregningen. Isolere døre og vinduer i særligt kolde måneder, så din hårdt tilkæmpede varme ikke vil sive udenfor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com