Hvilken slags belysning skal bruges til en Workshop?

August 13

Du kan ikke betale meget opmærksom på hvordan du har valgt til at lyse dit værksted---indtil du arbejder på en detaljeret job og kan ikke se hvad du har brug at se. Planlægning af belysning til en række forskellige anvendelser i en workshop kan gå en lang vej mod at gøre dit arbejde lettere, og give dig en ting mindre at tænke på, når du forsøger at få gjort noget.

Generel belysning

Selv, er lyse og godt fordelt lys vigtigt i et værksted, ikke bare for synlighed, men også for sikkerheden. Dim eller mørke områder er ikke egnet til at arbejde, især hvis værktøjer er involveret. På den anden side lyse, Skærende lys kan forårsage knibe øjnene sammen og øjet stamme, og skygget områder gøre arbejdet vanskeligere. En fordeling af fluorescerende lamper monteret overhead kan give en god belysningsløsning til dette behov. De giver mere lys for færre penge end andre typer af belysning. Glødelamper, eller standard pære inventar, kan arbejde, men kaste lys over et mindre område. Brug reflektorer, hvis disse armaturer er, hvad du har at arbejde med, til at kaste lyset i arbejdsområdet.

Direkte belysning

Nogle områder af en workshop vil kræve særlige og styret belysning. Dette kunne betyde en lille bænk-monteret armatur, der kaster direkte lys på et bestemt sted. Fint detaljeret arbejde fordele fra denne type af belysning. Alternativt kan du tage små bevægelige klip-type armaturer fra sted til sted. For eksempel, hvis du arbejder på en bil, er en bærbar arbejde light nødvendigt, som du ikke vil have gulvet-monteret inventar til kaste lys op under et køretøj.

Detalje-orienteret arbejde belysning

En fluorescerende Forstørrelsesglas er en handy værktøj at have i minut eller fint detaljeret arbejde. Disse gadgets mount til arbejdsbord eller kan være selvstændigt, og både forstørre og støbt diffust lys direkte på hvad du skal se. Dette kan være nyttigt for meget fine hobby arbejde, søger en lille del eller defekt eller en række andre opgaver.

Sikkerhed

Belysning til uventede situationer er en nødvendighed i en workshop. Lommelygter med arbejdende batterier monteret i et lettilgængeligt område er vigtigt i tilfælde af en nødsituation. Hold udendørs tri-pod stil shop lys med halogenpærer på hånden i tilfælde af en strømafbrydelse. Også få en fakturerbar nødsituation lommelygte eller projektør med en AC-adapter, og hvis det er muligt, batteridrevne nødsituation lys at tænde når strømmen går. Du ønsker ikke at snuble i mørke i en workshop fuld af elværktøj, når strømmen går ud, så har sikkerhed belysning på klar.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com