Hvilken slags borehoved bruges på fliser?

February 4

Hvilken slags borehoved bruges på fliser?

På grund af hårdhed og massefylde af fliser, uanset om de er keramik, porcelæn eller sten, er det vigtigt at bruge de relevante typer af borehoveder under installationsprocessen. Nogle borehoveder, såsom dem med diamant tips også kræver en løbende kilde til vand, mens andre specialiserede borehoveder ikke.

Diamant spids

En af de mere populære branchestandarder for at arbejde med fliser, uanset sammensætningen af flisen, er en diamant-tip borehoved, som kan anvendes til materialer med en Mohs' scratch hårdhed op til ni og skal anvendes med vand. Diamanter har en hårdhed rating på 10 på Mohs' skala og er fire gange så hårdt som materialer med en rating på ni. Mohs' skala af hårdhed er ofte udskrives på etiketter for fliser. Følg alle fabrikanten anbefalinger for køling tid efter hver brug samt eventuel rengøring der skal ske efter boring. Fordele ved diamond-tip borehoveder omfatter hurtig boring fremskridt, ren skærkanter og en længere levetid for smule, selv sammenlignet med andre typer af borehoveder.

Carbide tip

Andre specialiserede bits til flise omfatter carbide tip, som er loddede ved hjælp af en lav stress, høj temperatur teknik, der giver mulighed for carbide tip at forblive intakt, når det anvendes til tætte materialer, såsom porcelæn, stentøj og keramiske fliser. Carbide tip er diamant-jorden fra wolfram-titanium legeringer. Selvom carbide bits er billigere end diamant-tip bits, er en af ulemperne ved carbide tip den kortere levetid, som afhængigt af programmet, kan vare mellem 10 og 100 bore huller.

Typer af fliser

Keramik og porcelæn fliser, ifølge spørge Builder hjemmeside, er beslægtet med tætheden af rock og kan komme i en af to hovedsorter. Fliser med en glaseret overflade er mere passende for carbide bits, medmindre flere huller skal bores. Uglaseret finish bruges mere hensigtsmæssigt med diamant-tip bits. Andre typer af Natursten fliser omfatter skifer, granit, marmor og kalksten, der kan også være boret med enten en diamant eller hårdmetal bit.

Boring teknikker

Når bore gennem murværk eller keramiske fliser, er det vigtigt at bruge en lav bore hastighed, som udmønter sig i 100 til 200 omdrejninger i minuttet. For glaserede keramiske fliser, skal borehoved først trænge den glasur, som er en tynd glas belægning, der fungerer som finish og beskyttende belægning for flisen. Når borehoved har boret forbi ruder, er den inderste kerne af flisen relativt nemt for bit at passere igennem. En nyttig teknik er at bruge et stykke gaffatape over den flise overfladen når boring, som vil forhindre ridser hvis bit dias og hjælper med at kontrollere en omvandrende bit.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com