Hvilken slags børste skal jeg bruge til at rense blød lædermøbler?

August 20

Blød lædermøbler kan synes svært at opretholde, især hvis det er tungt anvendte. Men, du kan holde din bløde lædermøbler ser så god som ny i meget lang tid ved nøje at gennemføre nogle lys børstning teknikker. Afhængigt af arten af rengøring, kan du kun skal forsigtigt gå over lædermøbler med blød børste vedhæftet fil på en støvsuger. I de mest ekstreme tilfælde får man forsigtigt og omhyggeligt slagtilfælde blød lædermøbler med en hånd pensel.

Blød børste støvsuger forlængelse

Bedre boliger og haver, blødt lædermøbler, der er fnug, kræver krummer eller andre slags løs partikler, der gør for en lys tilsmudsning kun blød børste udvidelse af en støvsuger. Tænde støvsugeren og gå over den bløde lædermøbler forsigtigt. Skrub ikke møbler, især hvis det er lavet af mere sarte læder som ruskind og nubuck. Prøv denne metode, før du forsøger andre mere drastiske eller invasive former for pensel læder rengøring.

Soft-strittede læder børste

Bruge en soft-strittede pensel specielt designet til rengøring på tykkere, mere skinnende bløde lædermøbler som anilin læder. Colourlock læder pleje anbefaler bruger en læder renere med en soft-strittede læder rengøring børste til at rense stærkt tilsmudsede blød lædermøbler. Aldrig bruge almindelige læder renere på ruskind eller nubuck. Soft-strittede børster er skånsom nok ikke at ridse eller beskadige den bløde læder. Ophæve hvilken som helst snavs eller pletter ved at give blid cirkler på din bløde lædermøbler med en blød børste. Anvend ikke meget pres, som dermed kan skabe skrammer og ellers skader det bløde læder trods ved hjælp af en blød børste.

Ruskind og Nubuck sko børste

Ruskind og nubuck blød lædermøbler er de mest vanskelige at rengøre på grund af deres klud-lignende konsistens. Bedre boliger og haver, skal du bruge et blødt tøj pensel på ruskind og nubuck blød lædermøbler, hvis du ikke bruger metoden blød børste støvsuger forlængelse. Du er velkommen til at prøve en ruskind og nubuck sko børste lavet af crepe gummi eller skum til at rense denne type af blødt lædermøbler, hvis du ikke har filtypenavnet støvsuger eller blødt tøj pensel. Forsigtigt lave små cirkler at ophæve snavs og pletter. Anvend ikke meget pres. FurnitureCareTips.com tyder på, at du bruger læder renere specielt designet for ruskind og nubuck til at rense disse læder, når de er stærkt tilsmudset. Brug børsten til at løfte lur efter du er færdig med rengøring af møbler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com