Hvilken slags buske skal jeg plante i en dræning område?

March 25

Hvilken slags buske skal jeg plante i en dræning område?

Et afvandingsomraade identificeres normalt som en placering, hvor regn, sne eller vanding afstrømning eller smeltende sne mætte jorden. Disse steder er også benævnt bassiner, afvandingsområder og vandskel. Planter og buske, der tolererer vådere jord i afvandingsområder har en mere hårdføre rating og ofte støtte i jord dræning.

Winterberry

Winterberry holly eller Ilex verticillata, trives bedst i fugtige områder og fuldt ud til delvis sollys og det østlige Nordamerika indfødte aids dræning. De løvfældende busk vokser frodigt og runde til højder af 6 til 15 fod og næsten lige så bred. Denne hårdføre plante også bærer navnet sort elletræ og trækker en række fuglearter. Det producerer små hvide blomster og røde drupes. Selv om giftige for mennesker, giver den lille røde frugt en fødekilde for små dyr. Winterberry udbreder af stilken underkjoler, rodstiklinger og frøformering.

Sort Twinberry

Sort twinberry, eller Lonicera involucrate, vokser i våde jord og når højder på op til 6 fod høje. Denne løvfældende plante bærer lyse grønne, aflange blade med behårede undersider. Den sorte twinberry blomstrer i det tidlige forår med små rørformede blomster. Bær vises i forsommeren. Denne våd-jord busk finder sit hjem langs vandløb og våde steder; Det foretrækker fuld sol men gør godt i et miljø med delvis skygge. Selv om twinberry vokser bedre i fugtig jord, tolererer det tørrere forhold. Planten tiltrækker sommerfugle og kolibrier.

Forsigtig: Den sorte twinberry betragtes som giftig og er opført som truet i staten Wisconsin.

Summersweet

Summersweet endestillede eller endestillede alnifolia, udfylder sin plads med en sød fed duft. Summersweet bush er en favorit for sin parfume og hurtig vækst. Den frodige blade trives i en våd jord, og busken vokser så høj som 8 fod. Summersweet tolererer tørrere jordbundsforhold og fuld sol, men det gør bedst i halvskygge. Native planter fungerer godt i høj fugt områder og dræning websteder på grund af deres eksisterende tolerance til vandstand i jorden. Juli og August hvide blomster af summersweet kan forbedre udseendet af enhver have eller Mosen område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com