Hvilken slags Caulk til brug for træ kældre?

October 30

Hvilken slags Caulk til brug for træ kældre?

Der er så mange forskellige typer af caulking tilgængelige på markedet, det forvirrer nogle mennesker, hvilken type er bedst til deres særlige projekt. Med kældre som indeholder en masse træ, har du stadig den fulde vifte af muligheder med nogle af dem er bedre end andre, afhængigt af typen program gøre.

General Purpose Caulk

Normalt lavet ud af en akryl base, all-round caulks bruges med de fleste typer af træ, hvor det opfylder en anden type af materiale eller endda træ på træ. De er den billigste type caulk på lokale hjem forbedring butikker og bruges i ethvert område, hvor tungt vand ikke er forventet. Så længe din kælder er rimeligt tørt, kan du bruge disse caulk typer.

Silikone Caulks

Silikone caulks er tunge. De er normalt reserveret til områder, der ser en masse fugt, såsom kældre i fugtig jord eller boliger, der er i høj luftfugtighed klimaer. Mens de undertiden kommer med farver, opfylder de fleste silikone caulks er klar og anvendes til overalt træ træ eller andre materialer. De er mest almindelige som et anlæg eller en bag-kulisserne caulk.

Latex akryl Caulks

Et skridt op fra de generiske akryl caulks, latex akryl hybrider er forstærket op akryl med latex tilføjet. De er normeret til brug i våde områder. Mest almindeligt anvendte til flise anlæg steder såsom i brusere, bruges de også i træ områder i kældre. De holder op temmelig godt og sidste 20 til 25 år under de rette betingelser. Dog tørre tørre klimaer disse caulks og forårsage revner.

Polyurethan Caulks

En anden mulighed for tunge, polyurethan caulks er en speciel blanding af komponenter beregnet til at modstå høje temperaturer, overdreven bevægelse, vand og klima ændringer. De er en pendant til silikone og i modsætning til den normalt klar fætter, de er tilgængelige i mange forskellige farver og bruges som en finish caulk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com