Hvilken slags Caulking til brug for spabade

October 4

Hot bøtter kræver et par ting under installationsprocessen, ikke mindst som er medtagelsen af caulk en slags til at beskytte de elementer, der omgiver spabad fra vandskader over tid. Caulk bruges også i nogle af installation elementerne af karret, sig selv, ikke bare perimeteren. Den caulk bruges, afhænger af de nøjagtige detaljerne i projektet.

Epoxy

Den mest holdbare type caulk på markedet, epoxy caulk er reserveret til opførelse af spabadet, sig selv, eller for at sikre en bond ud over det traditionelle caulk kan give. Hvis du tilslutter to halvdele af et karbad sammen for installation, er epoxy typen af caulk, som du vil bruge til at binde de to halvdele sammen for at sikre komplet vedhæftning af begge stykker sammen.

Silikone

Silikone caulk kan bruges som en generel lim med spabade, bruges det ofte som en sealer omkring de forskellige slanger, rør og deres beslag. For eksempel, vil afsnittet hvor et stykke rør kører i karret for en af pres jetfly, der forårsager boblerne har silikone caulking omkring bagsiden af armaturet hvor folk ikke kan se. Dette er for at beskytte forbindelserne fra vand lækage over tid.

Polyurethan

Polyurethan caulks kan findes i en bred vifte af farver, hvilket gør dem ideelle til brug som et fyldstof caulk, hvis dit spabad er støder op til en anden struktur. For eksempel, hvis du installerer dit spabad op mod en veranda eller siden af dit hus, ville du bruge en polyurethan caulk langs kanten af karret og dit hus i en farve, der passer til dit hus.

Latex

Mere effektiv mod vand end traditionelle akryl caulks, latex blandinger udnytte fleksibiliteten i akryl samtidig tilføje latex til blandingen. Dette skaber en vandtæt blanding af caulk, der kan bruges i stedet for polyurethaner. Det er lettere at arbejde med end urethan typerne, men det har kun omkring en halv levetiden for en god polyurethan, eller omkring 10 til 15 år.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com