Hvilken slags dækker skal du komme Over soveværelse Window Blinds?

July 13

Hvilken slags dækker skal du komme Over soveværelse Window Blinds?

Installation af blinds for at dække dit soveværelse vinduer er en smart måde at styre lys og tilføje personlige oplysninger. Mens der er ingen regel, der siger du skal lag et andet vindue behandling over dine blinds, kan blinds på egen hånd Se svært og sterile. Gardiner og sengeforhæng kan pynte dit værelse, indramme dit vindue og tilføje varme og stil.

Gulv-længde gardin paneler

Gulv-længde gardin paneler er tilgængelige fra de fleste stormagasiner og stor-boks detailhandlere. De er tilgængelige i mange tekstiler, farver og stilarter, fra maskuline imiteret ruskind til romantiske pjusket hvid bomuld, og moderne geometriske udskrifter til børns tegneseriefigurer. Tage bestik af dit soveværelse og afgøre hvad farver og stilarter vil fungere godt sammen med dit eksisterende indretning.

Tynde

Hvis du vil holde dit værelse lys og luftig, overveje sheers. Ren og skær stof er let og blød, og give dit værelse en romantisk stemning. Sheers give et ekstra lag af beskyttelse af personlige oplysninger, mens sagte filtrering lyset. Hvis det ønskes, kan du lag en matchende tørklæde valance over din tynde eller lag et par gardin paneler til at tilføje lidt ekstra vægt og varme til dit vindue.

Formelle forhæng

Formelle forhæng er lig gardin paneler, men har tendens til at være mere omfattende og naturligvis mere formel. Formelle forhæng adskiller sig fra simpel gardin paneler på tre grundlæggende måder. Én, forhæng er generelt foret, to, forhæng er normalt hang på en traverse stænger og tre, draperinger er typisk knivspids-plisseret snarere end at faste. Formelle gardiner behøver ikke at være tilstoppet. Mens silke er et luksuriøst og elegant valg; eller overveje linned eller bomuld sateen, hvis din indretning er mindre formel.

Kapper

Hænge en valance sammen med gardiner, over dine blinds eller med dine blinds alene. Da hang sig selv over blinds, sengeforhæng tilbyder op et strejf af farve, mønster og blødhed uden at overdrive det. Selvom kapper giver ingen bidrag i vejen for privatlivets fred, fungerer de for at skjule dine blinds, når du trækker dem hele vejen op til toppen af vinduet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com