Hvilken slags edderkopper bor i Californien?

October 30

Hvilken slags edderkopper bor i Californien?

Californien er hjemsted for flere økosystemer fra ørkener til bjergene. Californiens levesteder og klima er i stand til at opretholde forskellige arter af edderkopper. Nogle af disse edderkopper er giftige, men de fleste er harmløse. Stadig, at vide mere om spider arter i dit miljø kan beskytte dig hvis du nogensinde støder på en.

Græs edderkopper

Som navnet antyder, tilbringe græs edderkopper størstedelen af deres liv i græsklædte områder. De er i stand til at væve tragt-formede jorden webs, som derefter dreje ind boligarealer. Deres spind er ikke klæbrig og bruges ikke til at fange byttedyr, men snarere at alert græs edderkopper af tilstedeværelsen af nærliggende dyr. Når et bytte trin på nettet, græs spider køres hurtigt på tværs af internettet til at jage sit bytte. Græs edderkopper er generelt uskadelige for mennesker, fordi de har lidt at ingen venom. Almindelige arter af græs edderkopper omfatter den fælles græs spider, ørken græs spider, fælles tragt weaver og laden tragt weaver spider.

Orb Væverier

Orb Væverier er de mest almindelige web-bygning edderkopper i Amerika. Denne art af spider væver de antenne, cirkulær spindelvæv, der er varemærket for edderkopper. Orb Væverier fanger deres bytte ved at bygge store silke spind. Intetanende bytte bommert i webs og er fanget. Weaver vil derefter angribe sit bytte med en giftige bid og wrap det op til at blive spist. De fysiske egenskaber af orb Væverier variere; nogle er store, og nogle er små. Væverne kommer i flere former, størrelser og farver og kun adskiller sig ved deres web-bygning karakteristika. Orb Væverier er ikke de eneste arter af edderkopper til at bygge websteder; men de er forskellige, idet de forbruge deres spind i slutningen af dagen til at bygge en ny hver aften. Fælles orb Væverier er stribede Argiope, træ spider, bolas spider, plettet orb weaver og Eustala.

Wolf edderkopper

Wolf edderkopper del flere karakteristika med deres navnebror ulven. De er atletisk, agile jægere. De besidder ivrig synsevne og kan normalt jagte deres bytte over korte afstande. Forskellige fra ulven, disse edderkopper generelt lever og jager alene. Wolf edderkopper gøre boligen i forskellige habitater herunder græsarealer, skove, haver og kystnære landområder. Nogle bygge huller i jorden dækket med en lemmen til at skjule deres opholdsområder. Nogle wolf edderkopper er nomader, blot vandrer hele deres liv på jagt, parring og sove. Som næsten alle edderkopper producerer wolf edderkopper venom, selvom det er svage og bruges primært som en forsvarsmekanisme. Wolf edderkopper i Californien ikke udgør nogen trussel for mennesker.

Krabbe edderkopper

Krabbe edderkopper er så navngivet, fordi de fysisk ligner små krabber. Deres ben bue opad i en kantede mode med spidsen af deres ben at folde nedenunder deres krop. Også som Krabbe er Krabbe edderkop stand til at bevæge sig fremad, baglæns og sidelæns. Ligner ulven spider, krabbe edderkopper er jægere rovfugle. De ikke bygger webs; i stedet, de baghold deres bytte. Når de har byttet i deres rækkevidde, leverer de en giftige bid for at lamme det. Selv om de er giftige, er Krabbe edderkopper ikke skadelige for mennesker. Almindelige arter af krabber edderkopper omfatter bark Krabbe spider, blomst spider, Xysticus og Trondhjem.

Giftige edderkopper

Californien er hjemsted for to af de mest almindelige farlige edderkopper i Amerika--den sorte enke og eneboer. Black widow kan findes over hele Californien i mørke områder. Det kan identificeres ved en stor, sort maven er markeret med en rød timeglas figur. Venom af black widow kan forårsage kramper, feber, kløe, kvalme, vejrtrækningsbesvær og forhøjet blodtryk. Den sande brun eneboer edderkop er ikke oprindelig i Californien. Dog bor lignende giftige brun eneboer edderkopper i Californien, som den ørkenens eneboer og den chilenske eneboer. Den chilenske eneboer er kendetegnet ved sin brune talje, strittende ben og og tan maven. Edderkoppen er en af de største arter af eneboer, vokser op til næsten 1,6 inches i længden. Den ørken eneboer er ens i udseende til den chilenske eneboer, selvom mindre; det vokser til en gennemsnitlig længde på 0,7 inches. Som navnet antyder findes eneboer i mørke, skjulte områder. Næppe nogensinde bliver en eneboer være observeret i åbne. Bid af en eneboer kan udgøre en alvorlig trussel for mennesker. Inden for 10 minutter klager ofre over kløe, kvalme og smerter. Sår forårsaget af bid skader muskelvæv og danner sår. Øjeblikkelig lægehjælp er anbefalet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com